Redken

Redkenin perustivat vuonna 1960 hiusmuotoilija ja kemisti Jheri Redding sekä näyttelijä ja malli Paula Kent - siitä nimi Redken. Työlleen omistautuneina ja uraauurtavalla työtavallaan he loivat hiustenhoitomerkin, joka mullisti ammattimaisen hiustenhoitoalan, niin kampaajien kuin kuluttajienkin osalta. Tuotteiden lähtökohtana on matala pH-arvo, joka on kehitetty Paulan omien herkkien hiusten mukaan. Esitellessään proteiinin aineosana he toivat alalle uudenlaisia tuotteita ja tieteellisen lähestymistavan kauneuteen. Nykyään Redken on tunnettu ja rakastettu merkki ympäri maailmaa ja sitä käyttävät hiusintoilijat.

Redkenillä on kolme keskeistä ydinarvoa - INSPIRAATIO, MUOTI & INNOVAATIO. Hiuksesi ovat paras asusteesi, joten anna Redkenin auttaa sinua pääsemään lopullisesti eroon huonoista hiuspäivistä!

 

159 tuotetta
  • Suosituimmat valinnat
  • Suosituimmat valinnat

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.