Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
i
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    3 viikkoa sitten

    Paras shampoo ja hoitoaine

    Nämä on ihan lemppari tuotepari silkinpehmeille hiuksille!🥰 ehdottomasti tärkein osa hiustenhoitorutiinia ja tuoksuu myös hyvälle😍 #LYKOREVIEW
    3 tykkää
    220 näyttöä

Redken

All Soft Big Duo
3 Arvosana
55,90 €*Ilman pakettihintaa: 56,40 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Redken Shampoo
All Soft -shampoo pehmentää kuivia ja hauraita hiuksia. Käytä koko All Soft -hiustenhoitosarjaa hiusten pesuun, vahvistamiseen ja pehmentämiseen. Vähentää hiusten lentelevyyttä. Sisältää Redkenin ainutlaatuisen RCT Protein Complex™ -yhdistelmän ja hoitaa hiuksia tyvestä latvaan. All Soft -hiustenhoitosarja sisältää arganöljyä, jossa on paljon omega-6-rasvahappoja. Se hoitaa hiuksia ja tekee niistä erittäin pehmeät. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja helpommin käsiteltävät, joustavat ja kiiltävät.
- Pehmentää.
- Vähentää hiusten lentelevyyttä.
- Sisältää tehokkaasti pehmentävää arganöljyä.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

Käytä yhdessä All Soft -hoitoaineen ja Argan-6 Oilin kanssa. Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Huuhtele. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

500 ml

Redken Conditioner
All Soft -hoitoaine pehmentää ja hoitaa kuivia ja hauraita hiuksia. Käytä koko All Soft -hiustenhoitosarjaa kuivien ja hauraiden hiusten selvittämiseen ja hoitamiseen. Silottaa, kosteuttaa, ravitsee ja vähentää pörröisyyttä. Sisältää ainutlaatuisen Redken RCT Protein Complex™ -yhdistelmän ja hoitaa hiuksia tyvestä latvaan. All Soft -hiustenhoitosarja sisältää arganöljyä, jossa on paljon omega-6-rasvahappoja. Se hoitaa hiuksia ja tekee niistä erittäin pehmeät. Hiuksista tulee silkinpehmeät ja helpommin käsiteltävät, joustavat ja kiiltävät.- Pehmentää ja kosteuttaa. - Ravitsee ja vähentää pörröisyyttä. - Sisältää tehokkaasti pehmentävää arganöljyä.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

Käytä yhdessä All Soft -shampoon ja Argan-6 Oilin kanssa. Käytä shampoopesun jälkeen ja levitä tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Huuhtele. Viimeistele Argan-6 Oililla. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

500 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

63,50 €
131,22 €