Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
i
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Redken

Extreme Big Duo BIG PACK
1 Arvosana
44,90 €*Ilman pakettihintaa: 56,40 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.

Valitse koko

BIG PACKSTANDARD
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Redken Shampoo
Redken Extreme shampoo puhdistaa, vahvistaa ja palauttaa vaurioineiden hiusten elinvoimaa sekä auttaa jälleenrakentamaan katkeilleita hiuksia. Se sisältää Redkenin Strenght Complex -ainesosayhdistelmän, joka sisältää aminohappoa (arginiinia), joka auttaa palauttamaan hiusten voimaa, sekä sitruunahappoa, joka hoitaa ja antaa pehmeyttä.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

Levitä kosteisiin hiuksiin, hiero ja vaahdota, huuhtele pois. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Käytä shampoopesun jälkeen hoitoainetta ja hiuksiin jätettävää hoitotuotetta parhaan tuloksen saamiseksi.

500 ml

Redken Conditioner
Extreme-hiustenhoitosarjaan kuuluvat Extreme-shampoo, -hoitoaine ja Anti-Snap. Extreme-hoitoaine selvittää, vahvistaa ja suojaa vaurioituneita ja rasittuneita hiuksia. Fortifying Complex korjaa hiusten vaurioituneita alueita proteiinien ja keramidien avulla sekä palauttaa hiusten vahvuuden, suojaavan pintakerroksen ja kiillon. Hiuksista tulee raikkaat ja vahvemmat.
Puhdistaa ja selvittää hiuksia ja auttaa korjaamaan vaurioituneita ja kuluneita hiuksia.
Tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja helpommin hallittavat.

Redken keskittyy kestävään kehitykseen. Redkenin hiustenhoitotuotteiden pullot ovat kierrätettäviä ja niissä on käytetty jopa 93 % kierrätettyä muovia.

Käytä yhdessä Extreme-shampoon ja Anti-Snap Treatment -hoitotuotteen kanssa. Käytä shampoopesun jälkeen ja levitä tasaisesti kaikkialle hiuksiin. Huuhtele. Viimeistele Anti-Snap Treatment -hoitotuotteella. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

500 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

55,25 €
77,87 €