Shu Uemura

Ultimate Reset Trio
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
165,90 €*Ilman pakettihintaa: 185,30 €
Tuote on loppu varastosta. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla? Klikkaa "seuraa tuotetta" niin hoidamme homman!
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Shu Uemura Conditioner
Erittäin tehokkaasti rakennepaikkaava hoitoaine vaalennuksen tai värjäyksen vaurioittamille hiuksille. Koostumus sisältää japanilaista riisiuutetta, joka tunnetaan suojaavista ominaisuuksistaan. Hoitoaine korjaa hiuskuituja ja suojaa katkeamista vastaan. Hiukset uusiutuvat ja kasvavat kauniina; saat pehmeät, vahvemmat ja helposti käsiteltävät hiukset.

Käyttö: Levitä märkiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. Hiero hiuksiin ja huuhtele huolellisesti. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä, mikäli tuotetta joutuu silmiin.

250 ml

Shu Uemura Masque
Erittäin tehokkaasti rakennepaikkaava hiusnaamio vaalennuksen tai värjäyksen vaurioittamille hiuksille. Koostumus sisältää japanilaista riisiuutetta, joka tunnetaan suojaavista ominaisuuksistaan. Naamio korjaa hiuskuituja ja suojaa katkeamista vastaan. Hiukset uusiutuvat ja kasvavat kauniina; saat pehmeät, vahvemmat ja helposti käsiteltävät hiukset.

Käyttö: Hiero pestyihin kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 min ennen huuhtelemista. Huuhtele välittömästi runsaalla vedellä, mikäli tuotetta joutuu silmiin.

200 ml