Redken

Acidic Color Gloss

Trio
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
74,90 €*Ilman pakettihintaa: 93,90 €
Tuote on loppu varastosta. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla? Klikkaa "seuraa tuotetta" niin hoidamme homman!
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Redken Shampoo 300 ml
Käynnistä hiustesi kiilto Acidic Color Gloss -shampoolla. Redken Acidic Color Gloss -shampoo on kehitetty tehokkaalla all-in-one-koostumuksella, joka antaa kiiltoa, sileyttä ja suojaa väriä. Tämä ylellinen shampoo auttaa pidentämään värjäystulosta ja kampaamotason kiiltoa kaikille hiustyypeille. Sisältää edistyneen pH-teknologian ja E-vitamiinia, ja sen hapan koostumus sulkee hiusten pintakerroksen ja jättää hiukset kiiltäviksi - Antaa hiuksille välittömästi elinvoimaa. Tämä pH-arvoa tasapainottava shampoo on erityisesti suunniteltu pidentämään hiusvärin eloisuutta ja säilyttämään niiden kiilto. Lopputulos? Hiukset näyttävät ja tuntuvat eloisilta, kiiltäviltä ja hyvinvoivilta!

Tärkeimmät edut:
Värin pysyy eloisana jopa 32 pesukertaa*
Hapan pH-koostumus sinetöi pintakerroksen ja jättää hiukset kiiltäviksi
pH-arvoa tasapainottava koostumus sileyttä ja kiiltoa varten
*Acidic Color Gloss -shampoo ja hoitoaine

Användning:
Käytä kokonaisena hoitomenetelmänä Acidic Color Gloss -hoitoaineen kanssa. Levitä märkiin hiuksiin. Vaahdota. Huuhtele. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

300 ml

Redken Conditioner 300 ml
Käynnistä hiustesi kiilto Acidic Color Gloss -hoitoaineella.

Redken Acidic Color Gloss -hoitoaine on kehitetty tehokkaalla all-in-one-koostumuksella, joka antaa kiiltoa, sileyttä ja suojaa hiusväriä. Tämä ylellinen hoitoaine antaa kampaamotason kiiltoa kaikille hiustyypeille.

Sisältää edistyneen pH-teknologian ja E-vitamiinia, ja sen hapan koostumus sulkee hiusten pintakerroksen jättäen ne kiiltäviksi - Antaa hiuksille välittömästi elinvoimaa. Tämä pH-arvoa tasapainottava hoitoaine on erityisesti suunniteltu pidentämään hiusvärin eloisuutta ja säilyttämään niiden kiilto tarjoten samalla tehokasta kosteutusta. Lopputulos? Hiukset näyttävät ja tuntuvat eloisilta, kiiltäviltä ja hyvinvoivilta!

Tärkeimmät edut:
Hapan pH-koostumus sinetöi pintakerroksen ja jättää hiukset kiiltäviksi.
pH-arvoa tasapainottava koostumus sileyttä ja kiiltoa varten
*hoitomenetelmä sisältäen Acidic Color Gloss -shampoon ja hoitoaineen

Användning:
Käytä kokonaisena hoitomenetelmänä Acidic Color Gloss -shampoon kanssa. Levitä märkiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. Vaahdota. Huuhtele. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

300 ml

Redken Treatment 237 ml
Käynnistä hiustesi kiilto Acidic Color Gloss Treatment -kiiltokäsittelyllä. Redken Acidic Color Gloss Treatment on ensimmäinen laatuaan kotihoitoon tarkoitettu kampaamotasoinen kiiltokäsittelytuote. Tämä ylellinen hoitotuote tarjoaa intensiivistä, molekyylitasoista kiiltoa ja sinetöi hiuksen pintakerroksen lukitsemaan paikoilleen lasimaisen kiillon. Sisältää aprikoosiöljyä ja silikonia sisältävän Care Compleximme, ja tämä hoitotuote tarjoaa tehoksta hoitavuutta ja kampaamotasoista kiiltoa. Tämä helppokäyttöinen ja esiaktivoitu hoitotuote tarttuu himmeisiin hiuksiin varmistaen, että hiuksesi pysyvät sileinä ja kiiltävinä. Lopputulos? Hiukset näyttävät ja tuntuvat eloisilta, kiiltäviltä ja hyvinvoivilta!

Tärkeimmät edut:
Lasimainen kiilto 3 päivän ajan*
pH-arvoa tasapainottava koostumus sileyttä ja kiiltoa varten
3 päivän pörröisyyttä ehkäisevä vaikutus***
Sitruunahappo + vetyperoksidi + aprikoosiöljy

*Perustuen Acidic Color Gloss Glass Gloss Treatment -tuotteen kuluttajatestiin
**Acidic Color Gloss -shampoo + Glass Gloss Treatment vrt. pesemättömät värikäsitellyt hiukset
***Acidic Color Gloss -shampoo + Glass Gloss Treatment vrt. pesemättömät värikäsitellyt hiukset

Användning:
Viikottaiseen käyttöön shampoolla pesun jälkeen. Käyttäen sopivia kertakäyttöisiä käsineitä, levitä Acidic Color Gloss Treatment -hoitotuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Levitä hoitoaine kerrostaen hoitotuotteen päälle ja huuhtele. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteys lääkäriin. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Sisältää vetyperoksidia.

237 ml