Matrix

Unbreak My Blond Trio
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
50,90 €*Ilman pakettihintaa: 67,90 €
Tuote on loppu varastosta. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla? Klikkaa "seuraa tuotetta" niin hoidamme homman!
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Matrix Shampoo
Sidoksia vahvistava shampoo sisältää sitruunahappoa. Matrix Unbreak My Blonde auttaa antamaan elinvoimaa vaurioituneille, ylikäsitellyille hiuksille ja ehkäisee katkeilua tehden hiuksista 3x vahvemmat**. Soveltuu vaalennetuille, raidoitetuille ja vaurioituneille hiuksille. ***instrumentaalinen testi, kun käytössä koko hoitomenetelmä sisältäen Unbreak My Blonde -shampoon, -hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitotuotteen.

Käyttö:
Käytä kokonaisvaltaisena hoitomentelmänä Matrix Unbreak My Blonde -hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitotuotteen kanssa. Levitä märkiin hiuksiin, vaahdota hieromalla ja huuhtele. Jatka käyttämällä hoitoainetta.

300 ml

Matrix Conditioner
Matrix Unbreak My Blonde sidoksia vahvistava hoitoaine raidoitetuille ja vaurioituneille hiuksille. Antaa elinvoimaa vaurioituneille, ylikäsitellyille hiuksille ja ehkäisee katkeilua ja tekee hiuksista 3x vahvemmat*. Shampoo auttaa vahvistamaan heikentyneitä hiusten sidoksia. Sisältää sitruunahappoa, jonka tiedetään vahvistavan hiuksia. Jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja vahvemmiksi. *instrumentaalinen testi, kun käytössä koko hoitomenetelmä sisältäen Unbreak My Blonde -shampoon, -hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitotuotteen.

Käyttö:
Käytä kokonaisvaltaisena hoitomentelmänä Matrix Unbreak My Blonde -shampoon ja hiuksiin jätettävän hoitotuotteen kanssa. Levitä shampoopesun jälkeen tasaisesti hiuksiin ja huuhtele. Jatka käyttämällä Reviving Leave-In -hoitotuotetta.

300 ml

Matrix Reviving Leave-in Treatment
Matrix Unbreak My Blonde Reviving Leave-In -hoitotuote raidoitetuille ja vaurioituneille hiuksille. Elvyttää vaurioituneita, ylikäsiteltyjä hiuksia ja ehkäisee katkeilua ja tekee hiuksista 3x vahvemmat*. Sisältää sitruunahappoa, jonka tiedetään vahvistavan hiuksia. Jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja vahvemmiksi. *instrumentaalinen testi, kun käytössä koko hoitomenetelmä sisältäen Unbreak My Blonde -shampoon, -hoitoaineen ja hiuksiin jätettävän hoitotuotteen.

Käyttö:
Levitä Reviving Leave-In -hoitotuote tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Älä huuhtele.

150 ml