Matrix

A Curl Can Dream Duo
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
34,90 €*Ilman pakettihintaa: 47 €
Tuote on loppu varastosta. Haluatko sähköpostia, kun tuote on taas saatavilla? Klikkaa "seuraa tuotetta" niin hoidamme homman!
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Matrix Shampoo
Matrix A Curl Can Dream hellävaraisesti puhdistava shampoo, joka sisältää Manuka-hunajauutetta, on erityisesti suunniteltu kiharoille ja erittäin kiharoille hiuksille, hellävaraiseen puhdistukseen ja auttaamaan säilyttämään kiharoiden muodon. Ei sisällä silikonia, luonnollista tuntua varten. Sopii kaikkille kiharoille hiuksille. Käytä shampoota, hiusnaamiota, voidetta ja geeliä saadaksesi kokonaisvaltaisen vaikutuksen.

Käyttö:
Käytä kerran viikossa kiharien tai erittäin kiharien hiusten pesuun. Levitä haluamasi määrä hiuspohjaan ja hiero pituuksiin sekä latvoihin. Huuhtele. Jatka käyttämällä A Curl Can Dream -hiusnaamiota.

300 ml

Matrix Mask
Matrix A Curl Can Dream Mask on täyteläinen, huuhdeltava hiusnaamio kiharien hiusten tuotesarjastamme, joka kosteuttaa tehokkaasti ja sisältää Manuka-hunajauutetta.

Käyttö:
Käytä päivittäin tai niin usein kuin peset hiukset, tuodaksesi tehokasta kosteutusta kiharille hiuksillesi. Levitä hieroen shampoopesun jälkeen haluttu määrä tuotetta pituuksiin ja latvoihin. Huuhtele pois ja käytä sen jälkeen kosteuttavaa voidetta ja kevyen pidon geeliä. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

280 ml