L'Oréal Professionnel

Silver Duo STANDARD
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
42,90 €*Ilman pakettihintaa: 54,40 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.

Valitse koko

BIG PACKSTANDARD
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo
Ammattimainen neutralisoiva ja kirkastava shampoo harmaille ja valkoisille hiuksille. Koostumus sisältää violetteja pigmettejä ja magnesiumia*. Sen sisältämä yhdistelmä keltaisuutta vähentäviä ainesosia neutralisoi ja poistavaa keltaisen sävyjä. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät kiiltäviltä. *Magnesiumasetaatti. Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus;

Levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

300 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Ammattimainen neutralisoiva ja kirkastava hoitoaine harmaille ja valkoisille hiuksille. Koostumus sisältää violetteja pigmettejä ja magnesiumia*. Sen sisältämä yhdistelmä keltaisuutta vähentäviä ainesosia neutralisoi keltaisen sävyjä. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja näyttävät kiiltäviltä. *Magnesiumasetaatti.

Levitä tasaisesti vastapestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

200 ml