L'Oréal Professionnel

Blondifier Big Duo BIG PACK
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
50,90 €*Ilman pakettihintaa: 63,80 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.

Valitse koko

BIG PACKSTANDARD
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo Gloss
Sisältää acaimarjauutetta. Tämä ammattimainen koostumus puhdistaa hiukset varovaisesti ja korostaa vaaleiden hiusten moniulotteista kiiltoa. Sisältää acaimarjauutetta ja se ravitsee hiuksia intensiivisesti ja auttaa pehmentämään vaurioituneita hiuksia.

L'Oréal Professionnel Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 95% kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

500 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Korjaava ja valon heijastavuutta antava* ammattimainen hoitoaine raidoitetuille ja vaaleille hiuksille. Koostumus sisältää polyfenoleja sisältävää acaimarjauutetta. Koostumus auttaa korostamaan vaaleiden hiusten moniulotteista kiiltoa*. Hiuksista tulee välittömästi kiiltävät ja helpommat selvittää pituuksista latvoihin. *Instrumentaalinen testi Blondifier: Gloss shampoo + hoitoaine. Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin Blondifier-shampoopesun jälkeen. Kampaa hiukset. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

200 ml