Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

L'Oréal Professionnel

Absolut Repair Duo STANDARD
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
42,90 €*Ilman pakettihintaa: 54,40 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.

Valitse koko

BIG PACKSTANDARD
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo
Ammattimainen shampoo, joka korjaa hiusta välittömästi*, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää pilkottua vehnäproteiinia ja kultaisen kvinoan siemenuutetta. Shampoo yhdistää tehokkaan hiusta korjaavan vaikutuksen höyhenenkevyeen tunteeseen. Hiukset muuntuvat välittömästi: hiuksista saavat vahvuutta ja niistä tulee pehmeämmät ja kiiltävät.*Instrumentaalinen testi shampoo + hoitoaine. Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

Levitä tasaisesti märkiin hiuksiin. Vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Jatka käsittelyä Absolut Repair hoitoaineella tai Absolut Repair hiusnaamiolla. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

300 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Ammattimainen hoitoaine, joka korjaa hiusta välittömästi*, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää pilkottua vehnäproteiinia ja kultaisen kvinoan siemenuutetta. Hoitoaine yhdistää tehokkaan hiusta korjaavan vaikutuksen höyhenenkevyeen tunteeseen. Hiukset muuntuvat välittömästi: hiuksista saavat vahvuutta ja niistä tulee pehmeämmät ja kiiltävät. *Instrumentaalinen testi shampoo + hoitoaine. Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

Levitä tasaisesti vastapestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

200 ml