Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Kérastase

Densifique Trio
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
115,90 €*Ilman pakettihintaa: 116,30 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Kérastase Bain Densité shampoo
Kérastase Specifique Bain Densité shampoo paksummille ja tuuheammille hiuksille.
Shampoo, joka on suunniteltu hiuksille, josta puuttuu tuuheutta. Sisältää hyaluronihappoa; Glukopeptidit ja keramidit Bain Densitéssä antaa hiuksille lisää rakennetta; koostumus ja kimmoisuus, joka jättää hiukset näkyvästi tuuhemmiksi ja lisää volyymia.

Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin. Emulgoi, hiero ja huuhtele. Toista kahdesti.

250 ml

Kérastase Fondant Densité conditioner
Kérastase Specifiqué Fondant Densité -hoitoaine hennoille hiuksille, joka antaa hiuksille lisää rakennetta tehden niistä tuuheammat.Tämä ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ja lisää hiuksiin kimmoisuutta ja tuuheutta vahvistaen samalla niiden rakennetta ytimessä, jotta ne voivat palauttaa rakenteen. Hiukset ovat kimmoisammat ja tuuheammat

Hoitoaine. Hennoille, rakennetta kaipaaville hiuksille.

200 ml

Kérastase Masque Densité hair mask
Kérastase Specifique Masque Densité -hiusnaamio on suunniteltu keskipaksuille ja paksuille hiuksille. Koostumus, joka antaa rakennetta ja kimmoisuutta hiuksille.Sen aktiivisten ainesosien yhdistelmä kosteuttaa, antaa hiuksille joustavuutta ja tuuheutta samalla kun se kompensoi pinnan epätasaisuuksia ja palauttaa tasaisuuden hiustyvessä. Nämä tuovat rakennetta ja vahvuutta hiuksiin tehden niistä kevyen tuntuiset.

Levitä hasselpähkinän kokoinen nokare pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 3–5 min. Emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

200 ml