Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Kérastase

Genesis Fine Hair Trio
Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
113,90 €*Ilman pakettihintaa: 114,30 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

Kérastase Bain Hydra-Fortifiant shampoo
Hiustenlähtöä ennaltaehkäisevä ja vahvistava Kérastase-shampookylpy heikentyneille hiuksille, joilla on taipumusta katkeiluun. Puhdistaa ja vahvistaa hiuskuitua hellävaraisesti, mikä vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä. Erittäin mieto koostumus on ihanteellinen hennoille ja normaaleille hiuksille. Se poistaa talia ja saastehiukkasia hiuspohjasta ja hiuksista. Hellävarainen puhdistava vaikutus rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia tyvestä latvaan ja tekee hiuksista kevyen tuntuiset. Koostumus sisältää alppitähden kantasoluja ja inkivääriä, jotka vahvistavat hiuskuitua ja tekevät niistä vahvempia, mikä vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä. Vahvistuneet hiukset ovat valmiit käsittelyä varten sekä ryhdikkään ja hyvinvoivan näköiset.

Levitä pieni määrä kosteisiin hiuksiin. Emulgoi, hiero ja huuhtele. Toista kahdesti.

250 ml

Kérastase Fondant Renforcateur conditioner
Vahvistava Kérastase-hoitoaine heikentyneille ja katkeileville hiuksille, joita irtoaa helposti. Täyteläinen koostumus vastustaa hiussäikeiden katkeilua ja tekee hiuksista uskomattoman kevyet. Se auttaa vahvistamaan hiussäikeitä ja luonnollista puolustuskykyä, mikä vähentää katkeilusta johtuvaa hiustenlähtöä. Hoitoaine sisältää alppitähtisoluja ja inkiväärinjuurta ja tasoittaa, vahvistaa, ravitsee ja pehmentää hiussäikeitä ilman, että hiukset latistuvat. Hiuksista tulee sileämmät, kiiltävämmät ja vahvemmat.

Levitä hasselpähkinän kokoinen määrä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Hiero hiuksiin pituuksien keskikohdasta latvoihin. Vältä tyveä varmistaaksesi kevyen tuuhean lopputuloksen. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti

200 ml

Kérastase Masque Reconstituant hair mask
Hiustenlähtöä ennaltaehkäisevä ja tehokkaasti vahvistava Kérastase-naamio heikentyneille hiuksille, joilla on taipumusta katkeiluun. Runsas koostumus syväravitsee, selvittää ja vahvistaa hiuksia, mikä vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä. Naamion koostumus sisältää alppitähden kantasoluja ja inkivääriä, jotka ravitsevat hiuksia ja vahvistavat hiuskuitujen heikentyneitä kohtia. Tämä hoitavien ainesosien tehoyhdistelmä tekee hiuksista helposti kammattavat, pehmeät ja ravitut. Hiuksista tulee vahvat, pehmeät ja kiiltävät.

Levitä hasselpähkinän kokoinen määrä pestyihin ja pyyhekuivattuihin hiuksiin. Hiero hiuksiin pituuksien keskikohdasta latvoihin. Vältä tyveä varmistaaksesi kevyen tuuhean lopputuloksen. Anna vaikuttaa 2–3 minuuttia. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

163,80 €