L'Oréal Professionnel

Absolut Repair Big Duo BIG PACK
1 Arvosana
62,90 €*Ilman pakettihintaa: 63,40 €
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.

Valitse koko

BIG PACKSTANDARD
* Ei voi yhdistää alennuskoodeihin.

L'Oréal Professionnel Professional Shampoo
Ammattimainen shampoo, joka korjaa hiusta välittömästi*, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää pilkottua vehnäproteiinia ja kultaisen kvinoan siemenuutetta. Shampoo yhdistää tehokkaan hiusta korjaavan vaikutuksen höyhenenkevyeen tunteeseen. Hiukset muuntuvat välittömästi: hiuksista saavat vahvuutta ja niistä tulee pehmeämmät ja kiiltävät.*Instrumentaalinen testi shampoo + hoitoaine.

L'Oréal Professionnel Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 95% kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus.

Käyttö:
Levitä tasaisesti märkiin hiuksiin. Vaahdota. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

500 ml

L'Oréal Professionnel Professional Conditioner
Ammattimainen hoitoaine, joka korjaa hiusta välittömästi*, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sisältää pilkottua vehnäproteiinia ja kultaisen kvinoan siemenuutetta. Hoitoaine yhdistää tehokkaan hiusta korjaavan vaikutuksen höyhenenkevyeen tunteeseen. Hiukset muuntuvat välittömästi: hiuksista saavat vahvuutta ja niistä tulee pehmeämmät ja kiiltävät.

Levitä tasaisesti vastapestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. *Instrumentaalinen testi shampoo + hoitoaine. Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia & kevyempi pakkaus; X% vähemmän muovia verrattuna vuoteen 2020.

500 ml