Pigg ögonkrÀm, supersnygg makeup och poreliminerande nattmask!

Som vi lĂ€ngtat efter veckans Weekly Wantsies! Det nyaste nya, det hetaste heta och det senaste
 senaste. Ja, du fattar. HĂ€r Ă€r nĂ„gra av veckans stora, hĂ€rliga skönhetssnackisar!

09 feb, 2022
3 gillar

SĂ„ kul att just DU har hittat hit till Weekly Wantsies! Se oss som Willy Wonka och DU har just fĂ„tt en gyllene biljett rakt in i det NYHETSFLÖDET PÅ LYKO! HĂ€r tipsar vi om alla nyheter du behöver ha koll pĂ„. Och denna vecka kollar vi extra pĂ„:

 

Den hÀr veckan kollar vi pÄ:



Smycka köksbÀnken med snygga kitet frÄn Rituals

Rituals The Ritual Of Sakura Kitchen Set


Fantastiska Rituals strĂ€cker sig nu UT ur badrummen och in i vĂ„ra kök! Ja, nĂ€stan i alla fall. För Rituals tycker att vi ska förvandla en vardaglig rutin till ett meningsfullt ögonblick. Och det tycker verkligen Weekly Wantsies ocksĂ„! Vilken tur att Rituals nu kommer med inte ett, utan TVÅ hĂ€rliga köksset! PopulĂ€ra Ritual of Jing och magiska Ritual of Sakura finns nu i smĂ„ söta kit med handtvĂ„l, handbalm samt en handtvĂ„lsrefill att fylla pĂ„ med nĂ€r tvĂ„len Ă€r slut. De Ă€r sĂ„ fina och tanken Ă€r att dessa set ska stĂ€llas upp som en trendig, smart och hygienisk inredningsdetalj!


Kiehl's Ultra Facial Overnight Rehydrating Mask with 10.5% Squalane


Nej men hallĂ„ new lover! Om du gillar torr vinterhud och synliga porer Ă€r denna nattmask verkligen INTE för dig! För hĂ€r har du en ultimat fuktbomb som ger nĂ€ring, stĂ€rker huden OCH Ă€r en superb multiprodukt vĂ€rd varenda krona. Detta Ă€r som en BRA variant av TikTok-trenden ”slugging” (lĂ€s allt om den HÄR) som DESSUTOM kan anvĂ€ndas som en ansiktstoner, djupverkande rengöringsbalm och en intensiv ansiktsmask. Eller sĂ„ sover du med den, förhindrar fuktförlust i huden och stabiliserar hudbarriĂ€ren och vaknar upp med en störtskön hud Ă„terfuktad till tusen! MUMS!

 

Dermalogicas geleartade ögonkrÀm snÀrtar upp hudens spÀnst DIREKT!

Awaken Peptide Eye Gel, Dermalogica

NÀr det kommer nyheter frÄn Dermalogica stÄr Weekly Wanties i givakt! Och inte bara nyhet, hÀr kommer ocksÄ en sjusÀrdeles uppfinning! En ögonGEL med peptider som inte bara jobbar pÄ att Äterfukta och stÀrka cellerna i den kÀnsliga ögonhuden utan Àven reducerar svullnader under ögonen direkt! SÄ med Awaken Peptide Eye Gel fÄr du resultat direkt och över tid. BÀsta av tvÄ vÀrldar! Men Dermalogica skulle inte lÀmna dig hÀngande dÀr. Du fÄr Àven en slÀt, uppljusande effekt och extrakt av rosmarinblad som lugnar huden och stÀrker hudens fuktbarriÀr. BONUS: gelen kladdar inte det minsta lilla under makeupen. Plus för att den Àr superdryg!

 

Waterclouds The Dude Hair & Body Wash

LĂ„t oss vara Ă€rliga. Det Ă€r svĂ„rt att lĂ€ra gamla hundar sitta. Och med hundar menar vi personer i din nĂ€rhet som kanske gĂ€rna anvĂ€nder en och samma produkt till bĂ„de hĂ„r och kropp i duschen. Förvisso Ă€r det ju SUPERSMART! Tidseffektivt, platssparande och ekonomiskt! Men tvagning kan ju ocksĂ„ vara LÄCKERT! DĂ€rför har svenska Waterclouds designat denna toppsnygga Hair & Body Wash och döpt den, sĂ€kert helt slumpartat, till ”The Dude”. Det som ocksĂ„ Ă€r fantastiskt positivt Ă€r att den Ă€r snĂ€ll och vĂ„rdande för bĂ„de hud och hĂ„r med ett hudnĂ€ra pH, macadamianötsolja, sötmandelolja-proteiner, mineraler och vitaminer A, B samt E. OCH med god doft! Köp den till en dude i din nĂ€rhet IDAG!

 

Artdeco


Artdeco Ă€r Tysklands STÖRSTA makeupmĂ€rke och vi Ă€r sĂ„ glada att det nu finns hĂ€r pĂ„ Lyko! Artdeco Ă€r vardagslyx till riktigt bra priser och dessutom satsar de otroligt mycket pĂ„ hĂ„llbarhet. Och inspiration! SuperlĂ€ckra kollektioner slĂ€pps varje Ă„r och kvaliteten Ă€r fantastisk. Weekly Wantsies Ă€lskar bĂ„de Artdecos nya och HELT fantastiska eyeshadow primer OCH det smarta Beauty Box-systemet dĂ€r du kan skapa dina egna favoritpaletter! Varje sammetslen ögonskugga har en magnetremsa pĂ„ baksidan och du behöver BARA köpa dina favoritnyanser, sĂ„ smart! Den nylanserade primern ger en fantastisk skimrande och livfull bas till din makeup, foundationen Ă€r naturligt tĂ€ckande, mascarans julgransformade borste kommer Ă„t överallt och med tvĂ„ lager fĂ„r du superfransar! Fixera allt med nya 3 in 1 Make-Up Fixing Spray och du fĂ„r bĂ„de en hĂ„llbar makeup och vacker glöd HELA dagen! MUMS!


 

Nyheterna frÄn Artdeco som anvÀnts till denna makeup Àr:

Wonder Skin Primer
Rich Treatment Foundation
Eyeshaddow base
Beauty Box Quattro med nyanserna: 10, 11, 517, 538
Angel Eyes Mascara
3 in 1 Make-up Fixing Spray

 

 

 

09 feb, 2022
Av: Skönhetsredaktör Krizz Lowélion

Tyck till om artikeln

3 gillar

Betyg & kommentarer

Skriv en kommentar

Bli först med att ge din Äsikt om artikeln

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vÄr kundklubb och ta del av vÄra nyhetsbrev och sms sÄ att du inte missar nÄgra erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

KundtjÀnst

Information

Copyright 2024