2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 10 arvioon
0
2
0
2
6
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Yves Saint Laurent
Tedp All Hours
Tedp All Hours Br40 Sand

10 Arvosana
48,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

LYKO
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
11,25 €Alkuperäishinta 12,50 €

Longwear, jota tulet rakastamaan. Uudenlainen 24 tuntia kestävä meikkivoide, jossa on kattava SPF 20 -suojakerroin. Antaa täyden peittävyyden ja virheettömän lopputuloksen. Se tuntuu ja näyttää koko päivän siltä kuin olisit juuri levittänyt sen. Sinun ei tarvitse parannella meikkivoidetta päivän mittaan.

Edistyksellinen 24 tuntia kestävä koostumus, joka ei paakkunnu, kuivu, värjää tai haalistu. Tämä meikkivoide ei värjää, sisällä öljyä tai tuki ihohuokosia. Se pysyy paikoillaan, kiitos joustavien pigmenttien ja ainesosien, jotka sopivat hyvin iholle, antavat virheettömän peittävyyden ja säilyttävät ihon raikkaan ja miellyttävän tuntuisena myös päivän vaihtuessa yöhön.

Peitä välittömästi kauneusvirheet, ihohuokoset, ihon elottomuus ja epätasaisuudet. Korkea pitoisuus hienojakoisia, öljyä imeviä pigmenttejä mahdollistaa virheettömän näköisen ihon jopa 24 tunnin ajan. Peittää ja tasoittaa täydellisesti, ei haalistu, kestää lämpöä, torjuu kosteutta, kuivuutta ja kosketusta.

Lisäksi koostumus sisältää antioksidanttiyhdistettä, jossa on mustaa teetä. Se ehkäisee väsymyksen ja elottomuuden merkkejä ja samalla suojaa ihoa epäpuhtauksilta.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020