Yves Saint Laurent Tedp All Hours Br10 Cool Porcelain

8 Arvosana
53,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Osta lisäksi

Lyko Face Primer 5,95 €Suos. hinta 8,50 €

Longwear, jota tulet rakastamaan. Uudenlainen 24 tuntia kestävä meikkivoide, jossa on kattava SPF 20 -suojakerroin. Antaa täyden peittävyyden ja virheettömän lopputuloksen. Se tuntuu ja näyttää koko päivän siltä kuin olisit juuri levittänyt sen. Sinun ei tarvitse parannella meikkivoidetta päivän mittaan.

Edistyksellinen 24 tuntia kestävä koostumus, joka ei paakkunnu, kuivu, värjää tai haalistu. Tämä meikkivoide ei värjää, sisällä öljyä tai tuki ihohuokosia. Se pysyy paikoillaan, kiitos joustavien pigmenttien ja ainesosien, jotka sopivat hyvin iholle, antavat virheettömän peittävyyden ja säilyttävät ihon raikkaan ja miellyttävän tuntuisena myös päivän vaihtuessa yöhön.

Peitä välittömästi kauneusvirheet, ihohuokoset, ihon elottomuus ja epätasaisuudet. Korkea pitoisuus hienojakoisia, öljyä imeviä pigmenttejä mahdollistaa virheettömän näköisen ihon jopa 24 tunnin ajan. Peittää ja tasoittaa täydellisesti, ei haalistu, kestää lämpöä, torjuu kosteutta, kuivuutta ja kosketusta.

Lisäksi koostumus sisältää antioksidanttiyhdistettä, jossa on mustaa teetä. Se ehkäisee väsymyksen ja elottomuuden merkkejä ja samalla suojaa ihoa epäpuhtauksilta.

Ostoksissa lahja

Handla två valfria produkter från Yves Saint Laurant - få lyxig gåva på köpet!

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4

Perustuu 8 arvioon
0
2
0
2
4

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.