1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 8 arvioon
0
2
0
2
4
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Yves Saint Laurent
Tedp All Hours
Tedp All Hours Br10 Cool Porcelain

8 Arvosana
48,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Longwear, jota tulet rakastamaan. Uudenlainen 24 tuntia kestävä meikkivoide, jossa on kattava SPF 20 -suojakerroin. Antaa täyden peittävyyden ja virheettömän lopputuloksen. Se tuntuu ja näyttää koko päivän siltä kuin olisit juuri levittänyt sen. Sinun ei tarvitse parannella meikkivoidetta päivän mittaan.

Edistyksellinen 24 tuntia kestävä koostumus, joka ei paakkunnu, kuivu, värjää tai haalistu. Tämä meikkivoide ei värjää, sisällä öljyä tai tuki ihohuokosia. Se pysyy paikoillaan, kiitos joustavien pigmenttien ja ainesosien, jotka sopivat hyvin iholle, antavat virheettömän peittävyyden ja säilyttävät ihon raikkaan ja miellyttävän tuntuisena myös päivän vaihtuessa yöhön.

Peitä välittömästi kauneusvirheet, ihohuokoset, ihon elottomuus ja epätasaisuudet. Korkea pitoisuus hienojakoisia, öljyä imeviä pigmenttejä mahdollistaa virheettömän näköisen ihon jopa 24 tunnin ajan. Peittää ja tasoittaa täydellisesti, ei haalistu, kestää lämpöä, torjuu kosteutta, kuivuutta ja kosketusta.

Lisäksi koostumus sisältää antioksidanttiyhdistettä, jossa on mustaa teetä. Se ehkäisee väsymyksen ja elottomuuden merkkejä ja samalla suojaa ihoa epäpuhtauksilta.

Ostoksissa lahja

Yves Saint Laurent
Suos. hinta 22,50 €
Handla två produkter från Yves Saint Laurent - få gåva på köpet!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019