3 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 13 arvioon
1
1
1
2
8
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Yves Saint Laurent
Tatouage Couture
Tatouage Couture Nu Interdit

13 Arvosana
35,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Runsapigmenttinen ja ultimaattinen matta lip stain -huulipuna. YSL:n uusi nestemäinen, matta lip stain. Tatouage Couturen vallankumouksellinen koostumus mahdollistaa ultimaattisen matan ja tehokkaan värin kevyellä ja luonnollisella tunteella.

"Tatuoi" YSL Tatouage Couture huulillesi ihanan ultimaattisen matta-lookin luomiseksi. Koostumus levittyy helposti huulille ja tuskin huomaatkaan sitä, sillä se kuivuu nopeasti, eikä värjää. Hemmottele huuliasi täydellisillä nude-sävyillä, kauniilla roosan sävyillä tai vastustamattomalla luumun värillä. Lastaa muistuttava applikaattori antaa huulikynän kaltaista tarkkuutta ja siveltimen hallittavuutta saaden aikaan täydelliset huulet jokaisella levityskerralla.

Käyttö:

Muotoile täydelliset huulet YSL:n ainutlaatuisen applikaattorin avulla. Käytä kärjen korkeinta kohtaa kynän tapaan huulten rajaamiseen tehokkaalla Tatouage Couture -värillä. Käännä sitten applikaattoria täyttääksesi huulet mattapintaisella Tatouage-koostumuksella.

Ostetaan yleensä yhdessä

59,40 €
72,07 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020