Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 11 arvioon
0
0
1
3
7
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Yves Saint Laurent
Mon Paris
Mon Paris EdP 50 ml

11 Arvosana
80,50 €

Valitse koko

50 ml30 ml

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP on kukkainen chypre-tuoksu, joka tuntuu modernilta, intensiiviseltä ja aistikkaalta. Tuoksu on saanut inspiraationsa modernista ja impulsiivisesta pariisilaisesta rakkaustarinasta. Mon Paris EdP -tuoksun sävyt sisältävät perinteistä ja klassisen kukkaista chypreä. Lopputuloksena on kukkaisen valkoisen chypren raikkaampi versio modernilla säväyksellä, mikä tekee tuoksusta jännittävän ja viettelevän.

Valkoinen chypre-sävy antaa tuoksulle puhtaan ja raikkaan tunteen, joka yhdessä kukkaisen sydämen ja pohjatuoksun patsulin ja myskin kanssa luo upean tasapainoisen tuoksun, jossa sekoittuu salaperäinen syvyys ja raikkaus. Pariisi on ollut Mr. Saint Laurentin inspiraation lähde vuosien ajan. Spontaaniutta ja intensiivisyyttä huokuva kaupunki, joka ei ole kaavoihinsa kangistunut. Hänen sydämensä on jäänyt Pariisiin, mikä on ikuisen rakkauden symboli kaupunkia kohtaan, aivan kuin Mon Paris -tuoksu. Pariisissa kaikki on mahdollista.

50 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020