Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Yves Saint Laurent
All Hours Conceale 2,5

2 Arvosana
32,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
9,00 €Suos. hinta 12,50 €

Uusi peitevoide, joka antaa täyden peittävyyden jopa 16 tunniksi ja peittää kaikki kauneusvirheet välittömästi. Ei halkeile tai paakkuunnu. Uskomattoman sileä ja voidemaisen matta lopputulos, joka näyttää vastalevitetyltä koko päivän. Sinun ei siis tarvitse parannella peitevoidetta päivän mittaan. All Hours Concealer ei tuki ihohuokosia ja on sekä oftamologisesti että herkälle iholle testattu.

Peittää välittömästi kauneusvirheet, kuten tummat silmänaluset, silmäpussit, punoituksen, hyperpigmentaation, katkenneet verisuonet, ikäläiskät ja värjäytymät.

Edistyksellinen koostumus kestää 16 tuntia, eikä halkeile tai paakkuunnu. Se ei haalistu tai kerry juonteisiin tai ryppyihin. Tiivistetty, joustava pigmentti mahdollistaa koostumuksen, jota on helppo käsitellä ja levittää. Se ei haalistu ja se kestää lämpöä, torjuu kosteutta ja kosketusta.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020