Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP 30ml

8 Arvosana
61,50 €

Valitse koko

50 ml30 ml

Yves Saint Laurent Mon Paris EdP on kukkainen chypre-tuoksu, joka tuntuu modernilta, intensiiviseltä ja aistikkaalta. Tuoksu on saanut inspiraationsa modernista ja impulsiivisesta pariisilaisesta rakkaustarinasta. Mon Paris EdP -tuoksun sävyt sisältävät perinteistä ja klassisen kukkaista chypreä. Lopputuloksena on kukkaisen valkoisen chypren raikkaampi versio modernilla säväyksellä, mikä tekee tuoksusta jännittävän ja viettelevän.

Valkoinen chypre-sävy antaa tuoksulle puhtaan ja raikkaan tunteen, joka yhdessä kukkaisen sydämen ja pohjatuoksun patsulin ja myskin kanssa luo upean tasapainoisen tuoksun, jossa sekoittuu salaperäinen syvyys ja raikkaus. Pariisi on ollut Mr. Saint Laurentin inspiraation lähde vuosien ajan. Spontaaniutta ja intensiivisyyttä huokuva kaupunki, joka ei ole kaavoihinsa kangistunut. Hänen sydämensä on jäänyt Pariisiin, mikä on ikuisen rakkauden symboli kaupunkia kohtaan, aivan kuin Mon Paris -tuoksu. Pariisissa kaikki on mahdollista.

30 ml

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.4

Perustuu 8 arvioon
0
0
1
3
4

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019