14 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 123 arvioon
21
8
7
20
67
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Xlash
PRO -ripsiseerumi 6 ml

123 Arvosana
53,52 €Alkuperäishinta 66,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Xlash PRO -ripsiseerumi

Monet haluavat kauniimmat, näyttävämmät ja tuuheammat ripset. Nyt on mahdollista saada aikaan pysyvästi pidemmät ja runsaammat silmäripset. Tutkimukset todistavat, että ripset ovat huomattavasti paremmassa kunnossa 3-4 viikon tuotteen käyttämisen jälkeen. Käytä Xlash-tuotetta päivittäin 6-8 viikkoa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Sen jälkeen voit käyttää tuotetta 2-3 kertaa viikossa säilyttääksesi pitkät ja terveet ripset.

Xlash vahvistaa ripsiä luonnollisilla ainesosilla, kuten koralliuutteella. Tärkeät kivennäisaineet vaikuttavat solujen uusiutumiseen positiivisella tavalla, mikä puolestaan voi nopeuttaa ripsien kasvua. Xlash kiihdyttää silmäripsien kasvua sisältäen useita luonnollisia ravintoaineita ripsien hiustupeille. Ravitsevien mineraalien positiivinen vaikutus näkyy myös silmäripsien paksuudessa ja värissä.

6ml

Käyttö:

Poista meikki, piilolinssit ja kaikki muut kosmeettiset tuotteet. Pese kätesi ja kasvosi miedolla saippualla. Levitä ohut tasainen kerros Xlash-seerumia yläripsiesi juurille yhdellä jatkuvalla vedolla.

Xlash-seerumi soveltuu käytettäväksi sekä ylä- että alaripsille sekä kulmakarvoille.

Kuten kaikki kosmetiikka, tuote voi aiheuttaa joillekin yliherkkyyttä. Osa voi kokea kutinaa tai kirvelyä tuotteen käyttämisen aloituksen yhteydessä. Jos oire jatkuu, on syytä olla yhteydessä lääkäriin tai lopettaa Xlash-tuotteen käyttö. Ole yhteydessä lääkäriin ennen käyttöä, jos olet raskaana.

Ostetaan yleensä yhdessä

62,02 €
97,14 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020