40 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.6

Perustuu 206 arvioon
51
12
14
30
99
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Xlash
Eyelash Serum 3 ml

206 Arvosana
39,53 €Alkuperäishinta 46,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Monet haluavat kauniimmat, näyttävämmät ja tuuheammat ripset. Nyt voit saada pysyvästi pidemmät ja runsaammat silmäripset. Tutkimukset todistavat, että ripset ovat huomattavasti paremmassa kunnossa 3-4 viikkoa tuotteen käytön aloittamisen jälkeen. Käytä Xlash-tuotetta päivittäin 6-8 viikkoa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Sen jälkeen voit käyttää tuotetta 2-3 kertaa viikossa säilyttääksesi pitkät ja terveet ripset.

Xlash vahvistaa ripsiä luonnollisilla ainesosilla, kuten koralliuutteella. Tärkeät kivennäisaineet vaikuttavat solujen uusiutumiseen positiivisella tavalla, mikä puolestaan voi nopeuttaa ripsien kasvua. Xlash sisältää useita luonnollisia ravintoaineita, jotka vaikuttavat ripsien karvatupessa. Ravitsevien mineraalien positiivinen vaikutus näkyy myös silmäripsien paksuudessa ja värissä.

3ml

Käyttö:

Poista meikki, piilolinssit ja kaikki muut kosmeettiset tuotteet. Pese kätesi ja kasvosi miedolla saippualla. Levitä ohut, tasainen kerros Xlash-seerumia yläripsiesi juurille yhdellä jatkuvalla vedolla.

Xlash-seerumi soveltuu käytettäväksi sekä ylä- että alaripsille ja kulmakarvoille.

Kuten kaikki kosmetiikka, voi tuote aiheuttaa joillekin yliherkkyyttä. Osa voi kokea kutinaa tai kirvelyä tuotteen käytön aloituksen yhteydessä. Jos oireet jatkuvat, on syytä olla yhteydessä lääkäriin tai lopettaa Xlash-tuotteen käyttö. Ole yhteydessä lääkäriin ennen käyttöä, jos olet raskaana.

Ostetaan yleensä yhdessä

44,55 €
61,10 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020