1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.5

Perustuu 26 arvioon
6
3
2
3
12
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Xlash
Mascara

26 Arvosana
16,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Upea musta ripsiväri, jossa on vahvistavaa E-vitamiinia. Antaa ripsillesi tuuheutta, pituutta ja vahvuutta.

Xlash-ripsiväri on uuden sukupolven tuote, joka yhdistää viimeisimmät kauneusteollisuuden edistysaskeleet - mahtavasta koostumuksesta tyylikkääseen muotoiluun.

Sisältää E- ja B5-vitamiineja. Xlash-ripsiväri yhdistää sekä visuaaliset että hoitavat ominaisuudet. Se auttaa sinua luomaan dramaattisen lookin, kiitos pigmentin vahvan koostumuksen. Tuotteen sisältämät vitamiinit antavat ripsille joustavuutta ja vahvuutta. B5-vitamiini aktivoi uudistavat ja kasvua lisäävät prosessit, ja E-vitamiinilla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Se vaikuttaa silmäripsien uudistusprosessiin. Siksi Xlash ei ainoastaan luo dramaattista lookia, vaan se myös huolehtii silmistäsi ja ripsistäsi.

Kiitos sen pehmeän ja sileän rakenteen, on Xlash-ripsivärin levittäminen joka kerta todellinen nautinto. Taivutettu harja on ihanteellinen antamaan ripsillesi pituutta ja tuuheutta. Sitä on todella helppoa ja hauskaa käyttää. Kiitos harjan tarkkaan mietityn muodon, jokainen ripsi peittyy 100 % väriin ja näyttää upealta. Täydellinen ulkonäkö, innovatiivinen koostumus, tyylikkäästi muotoiltu sivellin, helppo levitys, upea lopputulos ja tyylikäs pakkaus - nämä kaikki takaavat, että Xlash-ripsiväri tekee vaikutuksen myös kaikkein tarkimpaankin kosmetiikkafaniin.

Säilytys:

Säilytetään kylmässä, kuivassa ja ilmastoidussa tilassa. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

7 g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020