Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 12 arvioon
1
1
1
0
9
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Womanizer
Liberty Rosa

12 Arvosana
81,52 €Suos. hinta 95,90 €

Lisää sävyjä

Womanizer Liberty vie orgasmisi uudelle tasolla. Womanizerin patentoitu Pleasure Air Technology stimuloi klitorista ja pehmeästi värähtelevät hieronta-aallot antavat täysin uudenlaisen orgastisen kokemuksen.

Libertyn kuusi eri voimakkuustasoa antavat orgasmeja sekunneissa, minuuteissa tai tunneissa - valinta on sinun. Womanizer Liberty on 100 % vedenkestävä, joten sitä voidaan käyttää suihkussa. Koska kaikki klitorikset ovat erilaisia, tulee mukana isompi stimulointipää, jotta kaikki naiset voivat nauttia Womanizerin käytöstä.

Mukana tulee myös säilytyspussi, jossa voit pitää Libertyä matkoilla tai kun et käytä sitä. Womanizer Libertyn mukana tulee myös USB-latausjohto. Liberty latautuu täyteen noin 60 minuutissa ja akku kestää noin 120 min.

Womanizerin puhdistaminen on yhtä helppoa kuin sen käyttö: tarvitset vain vähän lämmintä vettä ja intiimivälineiden puhdistusainetta tai antibakteerista saippuaa. Liberty on valmistettu vartalolle turvallisesta materiaalista.

Mikä tekee Womanizerista erityisen? Se hyödyntää Pleasure Air Technologyä. Womanizer stimuloi klitorista pehmeillä paineaalloilla. Erona muihin vibraattoreihin, et koe ylistimulaation tunnetta. Ei ole väliä, onko tämä ensimmäinen seksilelusi vai ei - se antaa joka tapauksessa ainutlaatuisen tunteen.

  • Kategoriat:Naiset
  • Tuotenumero:
    2345-107-0004

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020