19 käyttäjäkuvat
Warpaint

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.1

Perustuu 97 arvioon
17
21
20
14
25
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Warpaint
-hampaidenvalkaisija 50 g

97 Arvosana
37,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Warpaint on 100% luonnollinen hampaidenvalkaisija, joka vaalentaa tummentumia hellävaraisesti samalla hampaita ja ikeniä vahvistaen. Warpaint hampaidenvalkaisija on markkinoiden ensimmäinen, aito ja alkuperäinen tuote, jonka uniikki koostumus sisältää ainoastaan luonnollisia premium- laatuisia aineosia. Kookoksen kuoresta valmistettu, lääkelaatuinen aktiivihiili puhdistaa ja kiillottaa hampaita hellävaraisesti kiillettä vahingoittamatta samalla kun mineraalirikas bentoniittisavi vahvistaa ja hoitaa hampaita sisältämiensä kaliumin ja kalsium ansiosta. Luomulaatuiset appelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia sekä raikastavat suun. Pakkaus riittää noin 150 käyttökertaan.

Käyttö:

  • Kasta puhdas, kostutettu hammasharja Warpaint-jauheeseen. Pieni määrä riittää!
  • Harjaa hampaita kahden minuutin ajan. Pidä suu kiinni harjaamisen ajan! Voit myös jättää jauheen vaikuttamaan muutaman ekstraminuutin ajaksi tehostamaan vaikutusta.
  • Huuhtele suu ja hammasharja hyvin.

Käytä päivittäin tai niin usein kuin haluat!

Warpaint sopii myös käytettäväksi hammastahnan ja kookosöljyn kanssa.

Ainesosat: Activated Coconut Shell Charcoal; Calcium Bentonite Clay; Organic Sweet Orange Peel; Organic Peppermint; Organic Lemon Myrtle

50g

Ostetaan yleensä yhdessä

52,40 €
69,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020