Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
1
0
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Vita Liberata
Invisi Foam
Invisi Foaming Tan Water Light/Medium 200ml

1 Arvosana
37,20 €Suos. hinta 46,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Application Mitt
4,22 €Suos. hinta 5,90 €
Kuvaus
Ainesosat
Vita Liberatas organiska Invisi Foaming Tan Water är fylld till brädden med organska botaniska ämnen såsom Ginkgo Biloba och hallon, och har superladdats genom vår Advoganic TM-tekonologi för att ge maximal fukt och anti-ageing-behandling samtidigt som huden får lyster. Den är klar som vatten så det finns ingen risk för att den färgar av sig. Torkar supersnabbt så att du kan applicera och vara klar omedelbart. Efter 4-6 timmar kommer du få en djup och naturlig lyster. Som en extra bonus, Invisi färgar mörkare än andra formuleringar, så om du letar efter djup, mörk, läckert sexig och glödande look behöver du inte leta längre.

Finns i ljus nyans för en solkysst look, medium/mörk likt en vecka i solen, och supermörk look för en oändlig sommarglöd.

Alltid organisk, alltid ren, alltid vegan, alltid naturlig.

Exfoliera men använd ingen moisturizer eller fuktgivande duschkräm före applicering. Använd en handske och applicera på huden i cirkulära rörelser. Låt verka i minst 4 - 8 timmar innan du duschar av produkten med vatten. Tvätta händerna efter applicering.

200ml

Ostetaan yleensä yhdessä

41,92 €
52,82 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019