Varastomuutto

Lyko.se-sivusto aloitti vuonna 2003. Silloin Lykolla oli YKSI kampaamo, joka sijaitsi Ruotsin Dala Järnassa. Vuonna 2010 Lyko muutti Vansbron keskustaan saadakseen isomman varaston, mutta jo muutamassa vuodessa nuo tilat, ja itse asiassa KOKO rakennus, olivat liian pienet. Kun sisäpihakin oli saanut katon, jotta siellä voisi säilyttää tavaraa, oli aika muuttaa jälleen! Mutta kun Vansbrosta ei löytynyt yhtään TARPEEKSI ISOA tilaa Lykolle - mitä Lyko sitten teki? Kyllä! SITTEN LYKO RAKENSI UUDEN VARASTON! Ja NYT, tällä viikolla, KOOOOKO LYKO muuttaa uuteen varastoonsa! Niin COOLIA!
Yli KAKSI JA PUOLI MILJOONAA TUOTETTA siirretään noin 3 kilometrin päähän uuteen, TÄYSIN automatisoituun, MEGASUUREEN varastoon, jonka koko on 13 000 neliömetriä. Siellä jokaisella tuotteella on oma paikkansa, ilmava hylly jossa on runsaasti tilaa ja jossa ne voivat leikkiä yhdessä ystäviensä kanssa! Nyt tuotteita ei tarvitse ahtaa pieniin tiloihin ja pinoihin, jotka yltävät kattoon asti. Myös tuotteiden hyvinvoinnilla on väliä!
Mutta HUOM! Muutto tulee ehkä myös vaikuttamaan vähän toimitusaikoihin. Toivomme, että sinulla on hieman ymmärrystä asian suhteen juuri NYT! Lykosta tulee niin PALJON ISOMPI ja PAREMPI ja TOIMIVAMPI heti, kun olemme saaneet kaiken paikoilleen VALTAVASSA uudessa varastossamme! Joten PIDÄ KIINNI HATUSTASI! Tämä sen kun PARANEE! WOHOO!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta