Uutuudet

Compeed

COMPEED® peittää huomaamattomasti liikavarpaat ja kantapään rakot. Älä anna ahtaiden kenkien tai rakkojen lannistaa mieltäsi tai pilata iltaasi. COMPEED® antaa jaloille kivunlievitystä ja suojaa, jotta voit elää juuri niin, kuten haluat!
13 Jul, 2020

Moschino Toy Boy

Toy Boy on ainutlaatuinen tuoksu, joka huokuu tyylikkyyttä ja jossa on häivähdys ironiaa. Se puhuttelee ainutlaatuista, aikaansaavaa, uteliasta ja intohimoista henkilöä, joka ei pelkää näyttää herkkää ja leikkisää puoltaan.
13 Jul, 2020

Moonsun Organic of Sweden

Moonsun Organic of Sweden on palkittu, kokonaisvaltainen unisex-kauneudenhoitosarja, joka koostuu ihanista tuotteista, joissa hyödynnetään aromaterapiaa. Kauneutta joka tekee hyvää sekä ihmiselle että luonnolle. Puhdasta iloa keholle ja mielelle.
13 Jul, 2020

Kokie Cosmetics

Kokie Cosmetics on yhdysvaltalainen meikkimerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia kauneudenhoitotuotteita edullisiin hintoihin. Kokie tulee korean norsua tarkoittavasta sanasta, joka edustaa kauneutta, vahvuutta ja rohkeutta.
13 Jul, 2020

Australian Gold

Australian Gold on tunnettu erityisesti hyvästä ominaistuoksusta, ainutlaatuisista rusketusta edistävistä tuotteista sekä korkealaatuisista ainesosista. Aurinkotuotteet on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin ja ne ovat sekä veden- että hienkestäviä. Australian Gold suojaa UV-säteiltä, samalla kun aktiiviset ainesosat kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Australialainen Kakadu-luumu on yksi runsaimmin C-vitamiinia sisältävistä ainesosista. Palkittu Australian Gold on yksi ammattimaisten itseruskettavien tuotteiden maailman johtavista merkeistä. Vuonna 2001 aurinkovoiteiden joukkoon ilmestyivät ""Bronzer""-tuotteet.
13 Jul, 2020

Amouage

Kansainvälinen, ylellisiä tuoksuja valmistava yritys, jonka uskottavat, pitkäkestoiset ja innovatiiviset tuoksut ovat ylistys hajuvesien valmistustaidolle. Amougan hienoja tuoksuja on saatavana neljä eri kokoelmaa: Mainline, Library, Midnight Glower ja Secret Garden. Kaikki neljä kokoelmaa tarjoavat runsaasti luovuutta.
25 Jun, 2020

Neve Cosmetics

Neve Cosmetics on nuori italialainen tuotemerkki, joka valmistaa 100 % vegaanisia, laadukkaita luomumeikkejä, jotka tulevat Pohjois-Italiasta. Merkin tuotefilosofia on valmistaa tehokkaita, erikoisia ja värikkäitä tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia mineraaleja ja ainesosia. Meikkejä, jotka sopivat ihostaan huolehtiville.
25 Jun, 2020

Solgar

Solgar-merkillä on nykyään kokonainen konsepti kauneudenhoidon kategoriaan kuuluvia lisäravinteita. Kaikki, mitä syömme, vaikuttaa vointiimme ja ihosta näkee, kuinka voimme sisältäpäin. Tarvittavien ravinteiden syöminen on tehokas tapa tehdä itselle hyvää kokonaisvaltaisesti. C-vitamiini on tärkeä vitamiini, joka ylläpitää ihon joustavuutta, samalla kun se on olennainen osa hyvää vastustuskykyä.
25 Jun, 2020

Lacoste x Jeremyville

Vaaleat värit, huumori, optimismi ja arty-henki… Kaksi pulloa, jotka muuttuivat täysin Jeremyvillen käsittelyssä. Hän toi henkiin kaksi uutta hahmoa, jotka ovat saaneet inspiraationsa Lacosten maailmasta: Mister Ball, joka on tenniksen pelaaja sekä rouva Raquet, hänen naispuolinen vekkihameeseen pukeutunut vastakohtansa tennismailaa muistuttavalla päällä. Kaksi dynaamista hahmoa, jotka ilmentävät uusia keräilyharvinaisuuksia.
25 Jun, 2020

Lyko Beach Bag

Wohoo! Sommaren är HÄR och det är dags att FÖRKOVRA sig i sol, saltvatten, saronger OCH LYKOS ABSOLUT MEGALYXIGA BEACH BAG! Lyko har ALDRIG TIDIGARE satt ihop en sådan FANTASTISK samling produkter till ett sådant GALET rabatterat pris! Här får du ALLT du behöver i sommar på ett bräde – Och det är MÄRKESGREJER!
24 Jun, 2020

Merci Handy

Merci Handy on vuonna 2014 alkunsa saanut ranskalainen tuotemerkki, jonka perustivat Louis & Roland, kaksi koulukaveria, joilla oli visio ja intohimo tehdä arjesta hieman hauskempaa käytännöllisen ja värikkään kosmetiikan avulla. Kuvittele värikäs rinnakkaisulottuvuus, jota voit kantaa mukanasi joka päivä ja jossa voit muuttaa tavalliset asiat erityislaatuisiksi.
25 Jun, 2020

Escada Flor Del Sol

Din favoritdoft är här för att hjälpa dig att minnas soliga dagar och goda vibbar, spraya den så mycket som behövs. Doften kommer direkt att väcka dina bästa sommarminnen. Semester, frihet och vänskap hyllas. En kvinnlig och beroendeframkallande doft som för tankarna till en solig sommarsemester: slut ögonen, andas och dröm dig tillbaka till en exotisk och glädjefylld semester i Mexiko.
24 Jun, 2020

A Dog Says Woof

Kuvittele, että voisimme tarjota nelijalkaisille ystävillemme yhtä laadukkaita tuotteita itsellemme. A Dog Says Woof valmistaa ylellisiä ja hyvinvointia edistäviä hoitotuotteita koirille. Tuotteet eivät sisällä parabeenejä, silikoneja tai fenoksietanolia estääkseen koiran altistumisen myrkyllisille aineille.
25 Jun, 2020

COOLA

COOLA symboliserar en Kalifornisk livsstil. Vi fokuserar på det bästa i livet: en kombination av ekologisk hälsosam kultur, ett aktivt utomhusliv och stöd till lokala, mångkulturella communities. En passion som vi vill dela med dig, genom våra produkter. COOLA vill att du ska njuta av varje litet enkelt, glatt ögonblick, och samtidigt kunna känna dig trygg.
24 Jun, 2020

Urban Decay

Urban Decay tilltalar dem som vill njuta av individualitet och har modet att uttrycka det, bland annat genom deras utseende. Urban Decay inkluderar allt från de populära Naked paletterna och prisbelönta eyeliners, till den legendariska All Nighter Setting Spray.
24 Jun, 2020

Homie

Homie on ruotsalainen tuotemerkki, jonka pyrkimys on kannustaa ihmisiä terveellisiin elintapoihin ja joka antaa energiaa joka päivään.
24 Jun, 2020

Collan

Conlo on ruotsalainen yritys, jonka tavoite on tarjota ainutlaatuisia kollageeni-tuotteita, jotka edistävät niin kauneutta kuin hyvinvointia. Kaikki tuotteet on valmistettu Ruotsissa ja ne edustavat korkeinta mahdollista laatua ja aiheuttavat mahdollisimman vähän ympäristövaikutuksia. Filosofian tuotteiden takana ja tuotekehittelyn perustan muodostavat luonnollisuus, tehokkuus, laadukkuus ja vastuullisuus.

24 Jun, 2020

Barr Sweden

Ruotsalainen BARR Sweden valmistaa ekologisia ihonhoitotuotteita korkealaatuisista raaka-aineista, jotka ovat peräisin Pohjois-Ruotsista. Vuonna 2019 BARR Sweden sai Scandinavian Beauty Brand palkinnon Global Make Up Awards -palkintogaalassa Iso-Britanniassa.
24 Jun, 2020

Maria Nila Eco Therapy Revive

Uusi maria nila Eco Therapy Revive on 3-vaiheinen hoitokäsittely, joka uudistaa hiuksia. Sen innovatiivinen koostumus on luonnollinen, vegaaninen, ekologinen ja ECOCERT-sertifioitu. Kaikki Eco Therapy Revive -pakkaukset on valmistettu 100 % Ocean -jätemuovista.
24 Jun, 2020

Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm valmistaa ainutlaatuisia ja tieteelliseen tutkimukseen perustuvia tuotteita, jotka ovat saavuttaneet kulttistatuksen ihonhoitointoilijoiden keskuudessa ympäri maailman. Hänen filosofiansa perustuu tulehduksen ehkäisemiseen ja hoitamiseen, mikä ylläpitää ihon hyvinvointia ja tasapainoa.

05 Jun, 2020

Golden Curl

Golden Curl valmistaa korkealaatuisia hiustenmuotoilijoita. Lontoossa vuonna 2014 perustettu yritys on luonut ammattimaisen muotoilulaitesarjan yhdessä hiustenmuotoilun asiantuntijoiden kanssa. Tuotteet on valmistettu parhaista materiaaleista, jotka ylläpitävät hiusten elinvoimaa ja hyvinvoivaa ulkonäköä.
05 Jun, 2020

Flowee

Flowee valmistaa shampoota, jota ei ole pakattu muovipulloon, eli palashampoota. Joka vuosi heitetään pois yli 500 miljoonaa shampoopulloa ja monet pulloista päätyvät valitettavasti maailman meriin. Vastuullisuuteen panostava Flowee tarjoaa mahdollisuuden vähentää muovin kulutusta.
28 May, 2020

Cleon Cosmetics

Cleon Cosmeticsin 3D-irtoripset vievät ripsesi uusiin ulottuvuuksiin. Jokainen ripsi on valmistettu käsin synteettisistä kuiduista, jotka antavat ripsille pituutta ja tuuheutta. Irtoripset viimeistelevät tyylisi täydellisesti tekemällä katseestasi upean intensiivisen. Irtoripset sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Ne ovat 100 % vegaaniset ja eläinystävälliset. Ripset ovat uudelleenkäytettävät ja erittäin helppokäyttöiset.
15 May, 2020

Palina Prowder

Täysin uudenlainen mineraalimeikkisarja! Ylistetty PROWDER hyödyntää ENSIMMÄISENÄ MAAILMASSA huokoista Upsalite-mineraalia. Upsalite on kuin mikroskooppisen pieni pesusieni, joka imee itseensä ylimääräistä talia, eikä kerry kasvojen juonteisiin. Lopputulos? Mattapintainen meikki, joka ei tunnu kuivalta tai puuteriselta. Säilyttää ihon kosteutettuna koko päivän ajan antaen sen luonnollisen hehkun loistaa läpi.
14 May, 2020

Clean Flower Fresh EdP

Tuoksu, joka on saanut inspiraationsa auringosta ja tuulessa tanssivista villeistä kukista. Lämpimät auringonsäteet hivelevät ihoa, samalla kun höyhenenkevyet terälehdet leijailevat taivaalla. Hemmottele itseäsi tuoksulla, joka tuo mieleen kepeiden kesäpäivien lämpimän tuulen yhdistettynä tuoreiden villikukkien höyhenenkevyeen tunnelmaan.
08 May, 2020

LastSwab

Maailman ensimmäinen uudelleenkäytettävä vanupuikko! LastSwab on helppo puhdistaa, minkä vuoksi sitä voi käyttää uudelleen. Joka vuosi kulutetaan biljoonittain kertakäyttöisiä muovituotteita, jotka päätyvät usein rannoille ja meriin, mikä vahingoittaa ympäristöä. LastSwab auttaa vähentämään ympäristöllemme haitallista jätteen määrää.
06 May, 2020

Yves Saint Laurent Black Opium Neon Water

Black Opium Eau de Parfum NEON -nainen on kuin supersankari, joka ei piittaa säännöistä. Hän valaisee pimeyden ja sähköistää yön. Neon-värillä vahvistettuna hän levittää loistettaan, minne ikinä kulkeekaan. Hän haluaa erottua joukosta. Pullon ikonisesta pyöreästä ikkunasta loistaa fuksian värinen sisältö, joka tuoksuu eloisan voimakkaalta.
08 May, 2020

Mr & Mrs Tannie

Mr & Mrs Tannie on yhtä kuin huippulaatu ja tehokkaat tuotteet. Mr & Mrs Tannie tarjoaa täydellisen itseruskettavien tuotteiden sarjan kotikäyttöön – aina ammattimaisella lopputuloksella. Sarjan tuotteet ovat hellävaraisia, 100 % vegaanisia ja valmistettu Ruotsissa.
08 May, 2020

Ikoo

Ikoo valmistaa innovatiivisia, ylellisiä ja edullisia hiustenhoitotuotteita ikonisella muotoilulla. Edistykselliset ja ensiluokkaiset kauneudenhoitotuotteet on valmistettu korkealaatuisista ainesosista. Hiuspohjan kuorinnat, virkistävät hiustenhoitolaput ja naamiot ovat joitain esimerkkejä ikoon erikoistuotteista.
07 May, 2020

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020