Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Urban Decay
Eyeshadow Ydk

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
18,62 €Suos. hinta 21,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Urban Decay Eyeshadow Compact. Pitkäkestoinen ja runsaspigmenttinen luomiväri. Uskomaton pigmenttirikkaus, samettinen pehmeys ja helppo levitettävyys. Luomivärimme antavat ennennäkemättömän lopputuloksen upean sävyvalikoiman saattelemina. Luomivärin rakenne on pehmeän samettinen ja se antaa täyteläisen ja intensiivisen värin. Lisäksi se levittyy tasaisesti ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen. Kukapa ei haluaisi näyttää vielä illalla yhtä hyvältä ja raikkaalta kuin aamulla? Luomivärin salaisuus on Pigment Infusion System™, joka antaa tiukasti pysyvän pigmentin ja helpon levitettävyyden. Lopputulos? Väri, joka pysyy siellä missä kuuluukin sekä antaa kiiltoa ilman tahraavuutta.

Voit käyttää luomiväriä kuivana tai kostutettuna! Laita luomiväriä kostutetulla meikkisiveltimellä, niin lopputulos näyttää intensiivisemmältä. Gluteeniton ja vegaaninen.

1,5 g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020