4 käyttäjäkuvat
Tind of Norway

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Tind of Norway
OMEGA foundation 6 Caramel

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
38,68 €Suos. hinta 45,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
9,56 €Suos. hinta 12,50 €
Kuvaus
Ainesosat
OMEGA-meikkivoide on nestemäinen, kermainen, hoitava, ehkäisevä ja suojaava perusta meikille. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erikuntoisille ihoille.
OMEGA-meikkivoide on tarkoitettu hoitamaan, suojaamaan ja antamaan sinulle sileän ihon sävyn luonnollisesti hehkuvalla tuloksella. OMEGA-meikkivoiteeseen tarkasti valitut raaka-aineet toimivat paitsi meikkinä myös hoitavat ihoa.
Norjalainen lohenmätiuute ravitsee, suojaa ja elvyttää.
Tyrniöljy ravitsee, suojaa ja elvyttää.
Hyaluronihappo palauttaa, pehmentää sekä säilyttää kosteuden iholla. HEV-light on aktiivinen UV-suodatin, joka suojaa ihoasi.
OMEGA-meikkivoide antaa sinulle mahdollisuuden päättää meikkisi peittävyydestä ja tuloksesta, koska sitä on helppo levittää ja sen määrää on helppo säädellä. Voit valita suosikktapasi levitykseen.
OMEGA-meikkivoidetta voidaan käyttää kaikille ihotyypeille iästä ja ihon kunnosta riippumatta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä meikkivoidetta juuri huuhdellulle ja puhtaalle iholle.

30 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020