Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

Club Lyko

Club Lyko - Sinulle, joka rakastat hiusten- ja kauneudenhoitoa yhtä paljon kuin me!  

Jäsenenä saat 100 pistettä jokaisesta eurosta, jonka käytät kauppaamme. Kaikista yli 100 euron ostoksista saat tuplapisteet! Esimerkiksi, ostaessasi 50 eurolla saat 5000 pistettä, ja ostaessasi 100 eurolla saat 20 000 pistettä. Kun sinulla on bonuspisteitä 5 euron arvosta (25 000 pistettä), lähetetään sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä etukuponki. Mikäli edellisestä ostoksestasi on kulunut 3 kuukautta tai kauemmin, lähetetään etukuponki sinulle vaikka et olisi saavuttanut 25 000 pistettä, mikäli olet kerännyt yli 5 000 pistettä.  

Etukupongin koodin voi käyttää myymälämme kassalla tai Lyko.fi-verkkokaupan maksuvaiheessa ”käytä kuponki tai lahjakortti” -kohdassa. Jotta ostoksesi rekisteröidään ja jotta ne kerryttävät bonuksia, tulee sinun olla sisäänkirjautunut tehdessäsi tilauksen Lykolle. Myymäläkäynnin yhteydessä sinun tulee esittää henkilöllisyystodistuksesi.  

HMikäli sinulla on kysymyksiä koskien Club Lykoa, voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@lyko.fi  

Kirjautuaksesi sisään ja nähdäksesi pisteesi – paina tästä
Mikäli et ole koskaan aiemmin tilannut meiltä olet tervetullut luomaan tilin !

 

Tietoja

Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Tietoja

Privacy

Copyright 2018