Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.7

Perustuu 6 arvioon
0
0
0
2
4
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • 15 kuukautta sitten

  En saa tilattua

  Miksi osa tuotteista on ostettavissa ja osa vain seurattavissa. Haluaisin ostaa the ordinary sarjan kolmoispaketin, jossa on kolme seerumia, mutten saa niitä tilattua. Lotta Hirvas
  Tykkää
  • Lykon asiakaspalvelu
   15 kuukautta sitten
   Hei Lotta! Tuote on valitettavasti päässyt loppumaan varastostamme, minkä vuoksi sitä ei voi juuri nyt tilata. Seuraa-painikkeesta voit aktivoida tuotevahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun tuote on jälleen tilattavissa :)
   Tykkää

The Ordinary
Slow Down Aging Trio

6 Arvosana
27,50 €

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml

Tämä kevyt seerumi sisältää erittäin korkean, 5 % tiivisteen kofeiinia. Sisältää myös vihreistä teelehdistä peräisin olevaa puhdasta Epigallocatechin Gallatyl Glucosidea (EGCG). Riippumattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että niin kofeiinin kuin EGCG:n käyttö iholla voi auttaa pienentämään silmäpusseja ja silmänalusten tummuutta. Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että kofeiini voi tehdä selluliitista huomaamattomampaa.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml

Hyaluronihappo (HA) voi sitoa vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. Se, kuinka syvälle ihoon hyaluronihappo voi iholle kosteutta tuoda, riippuu hyaluronihapon molekyylikoosta. Kookas hyaluronihappomolekyyli jää ihon pinnalle ja voi jopa vetää puoleensa kosteutta iholta, minkä vaikutuksesta ihon pinta saattaa tuntua pehmeältä ja kosteutetulta väliaikaisesti, mutta tosiasiassa iho saattaa silti janota lisää kosteutta.

Koostumus sisältää sekä pitkiä, keskikokoisia että korkeita molekyylejä sekä uuden sukupolven polymeerejä. Yhdessä ne kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. B5-vitamiini vahvistaa ihon pinnan kosteutusta.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml

Koostumus yhdistää kaksi uuden sukupolven retinoidia ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti hoitavassa koostumuksessaan:

 1. 2 % pitoisuus Granactive Retinoid -aktiiviainetta, joka sisältää yhdisteen Hydroxypinacolone Retinoatea (HPR). HPR on retonoidin kehittynyt muoto ja se on tehokkaampi iholla kuin retinoli, retinyylipalmiaatti tai lähes mikä tahansa retinolin muoto.
 2. Puhtaan retinolin kapseloitu muoto puolestaan mahdollistaa sen kulkeutumisen iholle ja tukee Granactive Retinoid -aktiiviaineen vaikutusta.

Tuotteessa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään retinoidien käytössä yleensä aiheutuvaa ärsytystä, samalla kun ne antavat näkyvämpiä tuloksia ikääntymistä vastaan.

Käyttö:

Aamuisin: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Levitä seerumina aamuisin mahdollisen kasvoveden jälkeen. Viimeistele sopivalla kasvovoiteella.

Iltaisin: Granactive Retinoid 2% Emulsion - Levitä aluksi muutaman kerran viikossa, jotta iho ehtii tottua tuotteeseen. Nosta sitten käyttömäärää. Levitä mahdollisen kasvoveden jälkeen iltaisin ja viimeistele sopivalla kasvovoiteella. HUOM! Tätä tuotetta ei saa käyttää muiden retinoli- tai AHA-happopohjaisten tuotteiden kanssa.

Aamuisin ja iltaisin: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Levitä silmien ympärille ja käytä tarvittaessa silmänympärysvoidetta päälle.

 • Kategoriat:Seerumit
 • Tuotenumero:
  2328-905-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020