10 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 61 arvioon
7
8
4
12
30
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • 4 kuukautta sitten

  Luottomeikkivoide

  Vetinen, kevyt koostumus ja peittää mielestäni enemmän kuin väittää 'light coveragea'! Ei tunnu raskaalta tai tahmealta kasvoilla.
  Aiemmin sävy 1.0N Very Fair Neutral mutta sai minut näyttämään hieman liikaa haamulta niin nyt tilasin testiin 1.2N Light Neutral sävyn 😊 Omasta kokemuksesta levittyy parhaiten meikkisienellä.
  #kilpailu
  Tykkää
 • 5 kuukautta sitten

  Vaaleinkin sävy liian tumma

  Vaaleaihoisena tilasin sävyn 1.0P punapohjaiselle iholleni. Harmittaa, että tuote oli kaikesta saamastaan ylistyksestä huolimatta aivan liian tumma omalle kalpealle ihonsävylleni. Punapohjaisuus meikkivoiteessa korosti sävyn tummuutta kalpeilla kasvoillani ja lopputulos oli se, että kasvoni olivat tummanpunakat ja muu vartaloni valkoinen. Kaksi tähteä kuitenkin meikkivoiteen miellyttävän kevyestä tuntumasta iholla sekä tyylikkäästä paketoinnista. Mutta hyvin vaaleaihoisten kannattaa varautua siihen, että vaaleinkin sävy voi olla liian tumma.
  Tykkää

The Ordinary
Colours
Serum Foundation 2.0 N Light Medium Neutral

61 Arvosana
8,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
10,00 €Suos. hinta 12,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Pohditko, mitkä tuotteet sopivat sinulle? Tutustu oppaaseemme koskien The Ordinary -tuotteita.

Serum Foundation -meikkivoide on kevyt ja antaa keskivahvan peittävyyden. Saatavana 21 eri sävyssä!

Lopputulos on luonnollisen näköinen iholla ja tuntuu erittäin kevyeltä. Tuotetta on helppoa annostella pumppupullon avulla.

Käytettävä pigmentti antaa runsaan vaikutuksen. Lopputulos on luonnollisen näköinen eikä se paakkuunnu juonteisiin. Kestää pitkään.

Lopputulos on puolimatta ja se sopii yhteen useimpien primerien kanssa. Kehitetty sopiman täydellisesti yhteen The Ordinaryn primereiden kanssa.

Ostetaan yleensä yhdessä

21,40 €
25,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020