5 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 13 arvioon
1
0
0
3
9
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  7 kuukautta sitten

  Moisture boost for dry skin

  Aivan mahtava tuote! Kosteuttaa ja pitää ihon pehmeänä koko päivän. Tosi hyvä myös meikin alle! #arvonta
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Hyvä hinta

  Moroccan Argan Oil jättää hiuksiin öljyisen tunteen vaikka olen käyttänyt ohjeen mukaan.. Voi olla että toimii ihonhoidossa paremmin. Seerumi on hyvä ja kasvorasva toimii hyvin päivävoiteena kuivalle iholleni. #kilpailu
  Tykkää

The Ordinary
Moisture Boost For Dry Skin

13 Arvosana
22,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30ml

Luonnolliset kosteustekijät (NMF) pitävät ihon uloimman kerroksen suojattuna ja kosteutettuna. NMF koostuu useista aminohapoista, rasvahapoista, triglyserideistä, ureasta, keramideista, fosfolipideistä, glyseriinistä, sakkarideistä, natrium-PCA:sta, hyaluronihaposta ja monista muista ainesosista, joita on iholla luonnollisesti.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml

Hyaluronihappo (HA) voi sitoa vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. Se, kuinka syvälle ihoon hyaluronihappo voi iholle kosteutta tuoda, riippuu hyaluronihapon molekyylikoosta. Kookas hyaluronihappomolekyyli jää ihon pinnalle ja voi jopa vetää puoleensa kosteutta iholta, minkä vaikutuksesta ihon pinta saattaa tuntua pehmeältä ja kosteutetulta väliaikaisesti, mutta tosiasiassa iho saattaa silti janota lisää kosteutta.

Koostumus sisältää sekä pitkiä, keskikokoisia että korkeita molekyylejä sekä uuden sukupolven polymeerejä. Yhdessä ne kosteuttavat ihoa sekä ihon pinnalta että syvävaikutteisesti. B5-vitamiini vahvistaa ihon pinnan kosteutusta.

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Moroccan Argan Oil 30ml

Koostumus sisältää 100 % puhdasta marokkolaista arganöljyä, joka on valmistettu kylmäpuristusta käyttäen. Kylmäpuristus auttaa säilyttämään öljyn laadukkaat rasvahapot, vitamiinit, fenolit (mukaan lukien kahvihappo) ja karoteenit. Arganöljyn rasvahapot koostuvat oleiinihappojen ja linolihappojen ravitsevasta yhdistelmästä. Öljy parantaa ihon terveyttä ja vähentää ihon hilseilyä. Se myös vahvistaa hiuksia ja antaa niille pehmeää kiiltoa.

Käyttö:

Aaamuisin ja/tai iltaisin: Hyaluronic Acid 2 % + B5 - Käytä seerumina aamuin ja/tai illoin mahdollisen kasvoveden jälkeen. Kun iho on erittäin kuiva/tarpeen mukaan jatka 100 % Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oililla. Viimeistele sitten Natural Moisturizing Factors + HA:lla.

Ostetaan yleensä yhdessä

32,80 €
39,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020