8 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 219 arvioon
9
10
14
43
143
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  8 kuukautta sitten

  Hyvä tuote

  Hyvä tuote, häivytti huuliryppyjä.
  #kilpailu
  5 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Hyvä

  Kosteuttaa ihon todella hyvin. Kuivuu myös nopeasti
  #kilpailu
  Tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Hyaluronic acid 2% + B5

  Aivan loistotuote! Itsellä on todella kuiva iho ja tämä on ensimmäinen tuote ikinä joka pitää ihon super ihanan pehmeänä ja kosteutettuna koko päivän! Ennen piti lisätä rasvaa parin tunnin välein, nyt ei ollenkaan. Ei jätä ihoa yhtään kiiltäväksi. Tästä tulee todellakin pysyvä osa omaa rutiinia. Suosittelen lämpimästi kaikille!
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  lempparituote

  Mulla ollut pitkään pintakuiva iho. Kun aloin käyttämään tätä Ordinaryn tuotetta, lähti pinnan kuivuus pois! Iho on sileä ja kuultaa! Tämän lisäksi joku hyvä voide omalle iholle, niin iho kiittää!
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  #kilpailu

  Mahtava tuote. Kosteuttaa tehokkaasti, kannattaa laittaa meilkein kuivan ihon päälle, ei märkä mutta ei kuivanihonkaan päälle.
  Tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Tehokas ja edullinen

  Kosteuttaa tehokkaasti ja ihokin näyttää sileämmältä. Ainoa miinus on se että se joskus rullaa meikkivoiteen alle. #kilpailu
  1 tykkää

The Ordinary
Hydrators and Oils
Hyaluronic Acid 2% + B5 60 ml

219 Arvosana
14,50 €Suos. hinta 17,50 €

Valitse koko

60 ml30 ml
Kuvaus
Ainesosat
Kosteuttava yhdistelmä, joka sisältää erittäin puhdasta ja vegaanista hyaluronihappoa. Hyaluronihappo (HA) pystyy absorboimaan 1000 kertaa painonsa verran vettä. HA-molekyylin kertoo kuinka syvälle ihoon se vaikuttaa. Tämä liuos sisältää sekä alhaisen, keskisuuren että suuren molekyylipainon HA: n yhdistelmästä ja myös uuden sukupolven HA-polymeerejä. Yhdessä nämä HA-ainesosat sisältyvät 2%: n konsentraatioon ja niiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa todella syvällä tasolla. B5-vitamiini lisää ihon pinnan kosteutta.
 • Kategoriat:Seerumit
 • Tuotenumero:
  2328-116-0060

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020