Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.1

Perustuu 16 arvioon
2
0
2
3
9
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

The Ordinary
Retinoids
Granactive Retinoid 5% in Squalane 30 ml

16 Arvosana
19,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Tämä vedetön koostumus sisältää 5 % tiivisteen kehittynyttä retinoid-yhdistettä nimeltään Granactive Retinoid. Se on osoittanut ehkäisevänsä tehokkaasti useita ikääntymisen merkkejä aiheuttamatta ihoärsytystä, jota retinolia sisältävät tuotteet toisinaan aiheuttavat. Granactive Retinoid on Grant Industriesin aktiivinen tekniikka. Retinoidin uudenaikaisen, reseptivapaan muodon on osoitettu tarjoavan perinteistä kosmetiikassa käytettyä retinolia ja retinyylipalmitaattia parempia vaikutuksia useisiin ikääntymisen merkkeihin ilman retinolille tyypillistä ihoärsytystä.

Käyttö:

Levitä pieni määrä tuotetta kasvoille illalla vesipohjaisen seerumin jälkeen, osana ihonhoitorutiiniasi. Viimeistele yövoiteella. Ei tule käyttää yhdessä muiden retinoid-tuotteiden kanssa. Vältä aurinkoa. Säilytä tuote kylmässä ja kuivassa.

30 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2328-118-0030

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020