1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 31 arvioon
1
0
6
5
19
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

The Ordinary
Retinoids
Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml

31 Arvosana
12,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Koostumus yhdistää kaksi uuden sukupolven retinoidia ihon ikääntymisen merkkejä tehokkaasti hoitavassa koostumuksessaan:

  1. 2 % pitoisuus Granactive Retinoid -aktiiviainetta, joka sisältää yhdisteen Hydroxypinacolone Retinoatea (HPR). HPR on retonoidin kehittynyt muoto ja se on tehokkaampi iholla kuin retinoli, retinyylipalmiaatti tai lähes mikä tahansa retinolin muoto.
  2. Puhtaan retinolin kapseloitu muoto puolestaan mahdollistaa sen kulkeutumisen iholle ja tukee Granactive Retinoid -aktiiviaineen vaikutusta.

Tuotteessa käytetyt retinoidin muodot on kehitetty vähentämään retinoidien käytössä yleensä aiheutuvaa ärsytystä, samalla kun ne antavat näkyvämpiä tuloksia ikääntymistä vastaan.

Käyttö:

Levitä muutama tippa kasvoille illalla osana ihonhoitorutiiniasi. Älä käytä yhdessä muiden retinoidituotteiden kanssa. Käytä päivittäin aurinkosuojaa.

30 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2328-101-0030

Sisältyy pakettiin

Ostetaan yleensä yhdessä

19,40 €
34,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019