Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 4 arvioon
0
0
0
0
4
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

The Ordinary
Balance Your Oily Skin

4 Arvosana
22,50 €

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

Liuos joka sisältää 2% salisyylihappoa sekä taikapähkinää. Salisyylihappo on beta-hydroksihappo, joka kuorii ihoa. Tämä 2%: n liuos auttaa kuorimaan ihohuokosten sisäseinämiä, epäpuhtauksien torjumiseksi ja kirkastaa ihoa säännöllisessä käytössä.Tuote ei sovi herkkäihoisille, hilseilevälle tai vahingoittuneelle iholle.Varoitus: Tämä tuote sisältää beta-hydroksihappoa (BHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon säteille. Käytä aurinkosuojatuotetta, jossa SPF oleskellessasi auringossa.Huom! Tämä tuote on kosmeettinen valmiste. Jos sinulla on vaikea akne, ota yhteys ihotautilääkäriin.

(Varoitus: Tämä tuote sisältää beeta-hydroksihappoa (BHA), joka voi lisätä ihon herkkyyttä auringon säteille. Käytä aurinkosuojatuotetta, joka sisältää SPF-aurinkosuojaa oleillessasi auringossa. Vältä suoranaista kontaktia auringon säteille käytön ajan sekä viikon ajan tuotteen käytön lopettamisen jälkeen.)

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Rose Hip Seed Oil 30ml

Koostumus sisältää 100 % kylmäpuristettua ja ekologista ruusunmarjaöljyä. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti linolihappoa ja A-provitamiinia. Kylmäpuristetun öljyn uuttaminen on monimutkainen prosessi, mutta sen avulla voidaan säilyttää öljyn ominaisuudet, jotka vähentävän ihon ikääntymisen merkkejä ja muita ihon olotiloja.

The Ordinary Niacinamide 10% + ZINC 1% 30ml

Niasiinilla (B3-vitamiini) on todistettu kyky vähentää epäpuhtauksien vaikutusta. 10 % tiiviste tätä vitamiinia yhdistettynä sinkkisuolaan (PCA) tasapainottaa talin tuotantoa.

Käyttö:

Aamuisin: The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Levitä seerumina mahdollisen kasvoveden käytön jälkeen. Levitä sitten The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% päälle. Anna imeytyä ja levitä sitten sopiva kasvovoide.

Iltaisin: Levitä The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% seerumina ja levitä sen päälle The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oilia. Viimeistele sopivalla kasvovoiteella.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019