17 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 237 arvioon
14
8
16
50
149
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  3 kuukautta sitten

  Hyvä

  Hyvä naamio 😍 #arvonta
  3 tykkää
 • 2 viikkoa sitten

  Hyvä tuote!

  Tuloksia tuntee jo ekan käytön jälkeen ja sopi myös omalle atooppiselle iholle oikein hyvin. Olen aloittanut kevyemmillä hapoilla ja tämän kokeilu jännitti, mutta turhaa! Muutamassa kohtaa kasvoja oli hiukan kuivempaa/huonompikuntoista aluetta, enkä tietysti niihin tätä lisännyt.

  #kilpailu
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Todellakin hyvä tuote.

  Iho tuntui jo ensimmäisen kerran jälkeen ihanan pehmeälle. Todellakin hyvä tuote. Käytän varmasti jatkossakin ja tilaan lisää.:-)#arvonta.
  1 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Loistava tuote!

  Todella hyvä tuote. Kuorii ihon hyvin ja jo ekan käyttökerran jälkeen pienet arvet ihossa näytti haaleemmilta ja iho oli todella puhtaan ja pehmeän oloinen. Otan viikottaiseen käyttöön.
  2 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Lupaavan oloinen tuote

  Kokeilin ensimmäistä kertaa tätä hehkutettua kuorintaa. Aluksi pientä kihelmöintiä iholla, mutta ei mitään vakavaa. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ei suuria ihmeitä tapahtunut, mutta ihossa oli kuitenkin havaittavissa kirkastumista ja olo tuntui raikkaalta ja puhdistuneelta. Rasva imeytyi hyvin käytön jälkeen. Otan tämän kyllä viikottaiseen käyttöön! Plussaa edullisesta hinnasta ja helppokäyttöisestä purkista. #kilpailu
  3 tykkää
 • 1 kuukausi sitten

  Iho selvästi kirkkaampi muutaman käyttökerran jälkeen

  Olen käyttänyt tuotetta muutaman kerran ja huomannut kuinka aknearvet ovat vähemmän näkyvät ja muutenkin tunne kasvoilla todella raikas. Tuote tosiaan hieman kihelmöi käytettäessä. Aion jatkaa tuotteen käyttöä max 2 x viikossa.
  1 tykkää

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

237 Arvosana
8,50 €
Kuvaus
Ainesosat
Pohditko, mitkä tuotteet sopivat sinulle? Tutustu oppaaseemme koskien The Ordinary -tuotteita.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30 % AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2 % BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintarakennetta..

Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot kohdistavat tehonsa ihon pintaan auttaen tekemään siitä kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Kuorintanesteen sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Kuorintaneste sisältää lisäksi kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappopolymeeriä, ihon korjautumista tukevaa B5-vitamiinia sekä antioksidanttista mustaa porkkanaa. Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä.

Käyttö:

Puhdista kasvojen iho ja anna sen kuivua. Älä käytä kuorintanestettä märällä iholla. Levitä kuorintanestettä kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Käytä kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

(Varoitus: Tämä tuote sisältää AHA-happoja ja betahydroksihappoa (BHA), jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja riskiä auringon aiheuttamiin vaurioihin. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä auringossa oleilua käyttäessäsi tätä tuotetta ja viikko sen jälkeen. Käytä vain yllä olevien ohjeiden mukaan.

 • Kategoriat:Kuorinta
 • Tuotenumero:
  2328-117-0030

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020