27 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 336 arvioon
19
10
21
67
219
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  7 kuukautta sitten

  Hyvä

  Hyvä naamio 😍 #arvonta
  3 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Hyvä

  Puhdistaa naaman epäpuhtauksista tehokkaasti!
  #kilpailu
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Loistava

  Tuntuu todella tehokkaalta heti kasvoille laiton jälkeen ja huomaa,että epäpuhtauksia ei tule yhtä paljon enää kuin aiemmin! 👍🏻#kilpailu
  Tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Herkälle iholle

  Omaan atooppisen ja herkän ihon. Aloitin tuotteen käytön lyhyellä vaikutusajalla ja lisäsin aikaa aina viikon jälkeen. Nyt pidän naamiota suositellun 10 minuuttia ja iho kestää hyvin. Tuotteen vaikutus tuntuu iholla heti ja 2 viikon käytön jälkeen oli ihoni huomattavasti parantunut! Suosittelen! #kilpailu
  1 tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Testissä

  Testasin kerran kasvoille ja selkään. Selkään tuli itelle selkeä muutos, näpyt väheni! #kilpailu
  Tykkää
 • 2 kuukautta sitten

  Tehokas tuote

  Huippuhyvä kuorinta sellaiselle, joka on perehtynyt vahvojen happojen käyttöön. #kilpailu
  Tykkää

The Ordinary
Direct Acids
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution 30 ml

336 Arvosana
8,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Pohditko, mitkä tuotteet sopivat sinulle? Tutustu oppaaseemme koskien The Ordinary -tuotteita.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintaneste yhdistää 30 % AHA-hapot (glykolihappo, maitohappo, viinihappo ja sitruunahappo) ja 2 % BHA-hapon (salisyylihappo) ihoa kosteuttavaan hualuronihappopolymeeriin, B5-vitamiiniin, mustaan porkkanaan ja Tasmannia lanceolata -kasviin, jotka yhdessä auttavat kirkastamaan ja heleyttämään ihoa sekä tasoittamaan sen pintarakennetta..

Kuorintanesteen sisältämät AHA-hapot kohdistavat tehonsa ihon pintaan auttaen tekemään siitä kirkkaamman ja tasaisemman näköisen. Samalla öljyliukoinen BHA-happo imeytyy ihohuokosiin ja kuorii niitä sisältäpäin ehkäisten epäpuhtauksien muodostumista ja ihon tukkeutumista. Kuorintanesteen säännöllinen käyttö auttaa häivyttämään iholta hentoja juonteita.

Kuorintanesteen sisältämä Tasmannia lanceolata -kasvin johdannainen auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Kuorintaneste sisältää lisäksi kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappopolymeeriä, ihon korjautumista tukevaa B5-vitamiinia sekä antioksidanttista mustaa porkkanaa. Kuorintanesteen pH-arvo on optimoitu niin, että sen sisältämät hapot voivat vaikuttaa iholla mahdollisimman tehokkaasti ilman liiallista ihoärsytystä.

HUOM! Älä käytä, jos sinulla on herkkä iho.

Käyttö:

Puhdista kasvojen iho ja anna sen kuivua. Älä käytä kuorintanestettä märällä iholla. Levitä kuorintanestettä kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan. Huuhtele tuote kasvoilta vedellä välttäen edelleen sen joutumista silmiin. Käytä kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa.

(Varoitus: Tämä tuote sisältää AHA-happoja ja betahydroksihappoa (BHA), jotka voivat lisätä ihon herkkyyttä auringolle ja riskiä auringon aiheuttamiin vaurioihin. Käytä aurinkosuojaa, suojaavia vaatteita ja vältä auringossa oleilua käyttäessäsi tätä tuotetta ja viikko sen jälkeen. Käytä vain yllä olevien ohjeiden mukaan.

 • Kategoriat:Kuorinta
 • Tuotenumero:
  2328-117-0030

Ostetaan yleensä yhdessä

21,80 €
24,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020