Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.2

Perustuu 6 arvioon
2
0
0
3
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

The Ordinary
Vitamin C
100% L-Ascorbic Acid Powder 20 g 130 g

6 Arvosana
6,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Hienojakoinen askorbiinihappojauhe. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka vaikuttaa ihonsävyä tasoittavasti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote koostuu erittäin hienojakoisesti L-askorbiinihaposta, joka näkyvästi heleyttää ihoa, antaa sille hehkua ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote on suunniteltu sekoitettavaksi muihin tuotteisiin (paitsi niihin, joissa on niasiinia tai EUK 134:sta).

Huom! Kyseessä on erittäin hienojakoinen L-askorbiinihappojauhe, jossa on kaikkein voimakkain ja korkein tiiviste C-vitamiinia. Kun alat käyttämään tätä tuotetta, saatat ensimmäisten 1-2 viikon aikana kokea erittäin voimakkaasti pistelevää tunnetta (ilman ihoärsytystä), kunnes iho on tottunut tuotteeseen.

  • Mikäli paikallista C-vitamiinia käytetään osana ihonhoitorutiinia, tulee se levittää eri aikaan kuin EUK 134 ja niasiini (mieluiten C-vitamiini illalla ja niasiini aamulle).

20 g

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2328-127-0000

Ostetaan yleensä yhdessä

19,00 €
22,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019