Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3

Perustuu 2 arvioon
1
0
0
0
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

The Ordinary
Vitamin C
100% L-Ascorbic Acid Powder 20 g 128 g

2 Arvosana
7,50 €
Kuvaus
Ainesosat

Hienojakoinen askorbiinihappojauhe. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka vaikuttaa ihonsävyä tasoittavasti ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote koostuu erittäin hienojakoisesti L-askorbiinihaposta, joka näkyvästi heleyttää ihoa, antaa sille hehkua ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tuote on suunniteltu sekoitettavaksi muihin tuotteisiin (paitsi niihin, joissa on niasiinia tai EUK 134:sta).

Huom! Kyseessä on erittäin hienojakoinen L-askorbiinihappojauhe, jossa on kaikkein voimakkain ja korkein tiiviste C-vitamiinia. Kun alat käyttämään tätä tuotetta, saatat ensimmäisten 1-2 viikon aikana kokea erittäin voimakkaasti pistelevää tunnetta (ilman ihoärsytystä), kunnes iho on tottunut tuotteeseen.

  • Mikäli paikallista C-vitamiinia käytetään osana ihonhoitorutiinia, tulee se levittää eri aikaan kuin EUK 134 ja niasiini (mieluiten C-vitamiini illalla ja niasiini aamulle).

20 g

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2328-127-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.