Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street on perheyritys, jonka perusti 1. syyskuuta 1854 Jeremiah Taylor, joka on nykyisen toimitusjohtajan isoisoisä. Jeremiah avasi kampaamon Lontoon Bond Streetille, ja siitä tulee yrityksen nimi. Hän tuli tunnetuksi kasvipohjaisista uutteistaan ja hiushoidoistaan.

Jeremiahin poika Ian, joka oli kemisti, jatkoi yritystä isänsä jälkeen ja kehitti lisää yrttihoitoja. Taylor-perinteeseen on aina kuulunut valmistaa tuotteita luonnollisista ainesosista, ilman että laatu kärsii. Taylor on erittäin vahva tuotemerkki ja se kuuluu klassisiin englantilaisiin merkkeihin.

Valikoimaan kuuluu kaikkea, mitä herrasmies voi kuvitella tarvitsemansa - tyylikkäästi. Löydät valikoimasta kaikki parranajotuotteet, kuten partavoiteet, partasaippuat, pre-shavet ja colognet sekä kosteuttajat ja talkkipuuterit. Kaikissa Taylor of Old Bond Street -tuotteissa on miehinen tuoksu ja olemus.

79 tuotetta
79 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020