Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Talika
Pigment Control Anti-Dark Spots Device

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
131,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Den första kosmetiska apparaten som minskar pigmentfläckar, inspirerad av ljusterapi.
Denna patenterade, kompakta och lättanvända enhet kombinerar avsöndringen en av en 525 nm våglängd över ett behandlingsområde som är anpassat för att specifikt rikta sig mot mörka fläckar. Med en jonterapifunktion som är utformad för att förbättra effektiviteten av ansiktskrämer/serum med en brightening-effekt. Pigment Control's målinriktade funktioner tar snabbt tillbaka kontrollen över mörka fläckar i ansiktet, händerna och halsen. Efter 30 dagar minskar pigmenteringen av mörka fläckar med upp till 44%. Dag efter dag försvinner mörka fläckar och ansiktet får tillbaka sin lyster.

- Grönt ljus (525 Nm): fokuserar och reglerar Melanocyt aktiviteten i huden. Den anarkiska syntesen av melanin är under kontroll, och intensiteten och utsträckningen av missfärgningar reduceras.
- Ionoterapi: joniska mikroströmmar ökar hudens genomtränglighet, vilket förbättrar penetreringen och effektiviteten av nyckel ingredienserna i ansikts- och hudprodukter som reducerar pigmentfläckar.
- Mikrovibrationer: stimulerar cellulära utbyten.

Passar: Mot mörka fläckar/pigment fläckar i ansikte eller på t ex händer.

Användning: 1 minut morgon och kväll, 28 dagars behandling eller under ett helt år som en mer långsiktig behandling.

Den är ergonomisk och lätt att använda, starta den och den aktiveras när den kommer i kontakt med epidermis (huden),och stängs automatiskt av efter 1 minut.

Kan användas med eller utan en "spot-reducing produkt (kräm, serum osv.) som ökar effektiviteten av behandlingen. Rekommenderas inte för personer som är allergiska mot direktkontakt med metall (nickel).
  • Kategoriat:Kuorinta
  • Tuotenumero:
    1631-124-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019