Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 4 arvioon
1
0
0
1
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Swiss Clinic
Purifying Pink Clay Mask

4 Arvosana
7,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Headband White + Logo
4,50 €Alkuperäishinta 7,50 €

Tahmaamaton savinaamio, joka sisältää B12-vitamiinia ja mustaa teetä ja on kehitetty ihohuokosten puhdistukseen sekä ihon kevyeen kohottamiseen 20 minuutissa. Käsittelyn aktiiviset ainesosat yhdistettynä saven syväpuhdistavaan vaikutukseen tekevät siitä kätevän kangasnaamion, joka kiinteyttää ihoa, pienentää ihohuokosia ja antaa upeaa hehkua. Syväpuhdistaa ihoa ja ihohuokosia, kosteuttaa, antaa hehkua ja tasaisemman ihon sävyn sekä kiinteyttää ihoa.

  • B12-vitamiini korjaa ja parantaa kimmoisuutta
  • Musta tee antaa iholle luonnollista hehkua ja parantaa ihon sävyä
  • Savi syväpuhdistaa ja kosteuttaa

Monet kangasnaamiot tahmaavat, eivätkä tunnu miellyttäviltä. Clay Masks -naamiot on valmistettu ainutlaatuisesta sideharsosta, joka asettuu mukavasti ja mukautuu kasvojen mukaan, eikä tahmaa. Naamio kuivuu 15-20 minuutissa mutta suosittelemme n. 25-30 minuutin vaikutusaikaa parhaaseen lopputulokseen. Irrota sitten naamio, huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja anna ihosi hehkua. Naamio on kehitetty tavoitteena puhdistaa ihoa, pienentää ihohuokosia ja antaa upeaa heleyttä.

Käyttö:

Ota naamio pakkauksesta ja irrota läpikuultava kalvo. Aseta naamio tasaisesti kasvoille valkoinen puoli ulospäin. Vedä valkoinen kalvo irti ja muotoile naamio tarpeen mukaan kasvojen mukaisesti. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen irrota se ja huuhtele kasvot kädenlämpöisellä vedellä.

Ostetaan yleensä yhdessä

33,00 €
15,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta