Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
0
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Swiss Clinic
Detoxifying Grey Clay Mask 30 ml

3 Arvosana
7,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Headband White + Logo
4,50 €Alkuperäishinta 7,50 €

Innovatiivinen ja tahmaamaton savinaamio, joka on rikastettu peptideillä ja Argirelinellä, jotka puhdistavat tehokkaasti ja pehmentävät ihoa syvävaikutteisesti. Käsittelyn tehokkaat ominaisuudet yhdistettynä saven syväpuhdistavaan vaikutukseen tekevät siitä kätevän kangasnaamion, joka puhdistaa ja kosteuttaa ihoa sekä pienentää ihohuokosia vain 20 minuutissa. Syväpuhdistaa ihoa ja ihohuokosia, kosteuttaa ja antaa anti-age-suojaa.

  • Tera- ja tripeptidit puhdistavat
  • Argireline ja Matrixul antavat anti-age-suojan
  • Savi syväpuhdistaa ja kosteuttaa ihoa

Puhdistava anti-age-naamio, joka sisältää espanjalaista Välimeren savea. Savi sisältää runsaasti mineraaleja ja se imee itseensä ylimääräistä talia ja samalla syväpuhdistaa ihoa. Valmistettu ainutlaatuisesta sideharsosta, jonka ansiosta naamio asettuu mukavasti kasvoille ja muotoutuu kasvojen mukaan, eikä tahmaa. Naamio kuivuu 15-20 minuutissa mutta suosittelemme, että annat sen vaikuttaa 25 minuuttiin asti parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Irrota sitten naamio, huuhtele kädenlämpöisellä vedellä ja anna ihosi hehkua. Naamio on kehitetty tavoitteena puhdistaa ihoa, pienentää ihohuokosia ja antaa upeaa heleyttä.

Käyttö:

Ota naamio pakkauksesta ja irrota läpikuultava kalvo. Aseta naamio tasaisesti kasvoille valkoinen puoli ulospäin. Vedä valkoinen kalvo irti ja muotoile naamio tarpeen mukaan kasvojen mukaisesti. Anna naamion vaikuttaa 15-20 minuuttia, jonka jälkeen irrota se ja huuhtele kasvot kädenlämpöisellä vedellä.

Ostetaan yleensä yhdessä

12,00 €
18,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta