SugarBearHair

Haluatko pidemmät, paksummat ja vahvemmat hiukset, joissa on kaunis hehku? SugarBearHair on tunnettu tuotemerkki USAsta. Sitä myydään nyt myös kampaamoissa ja myymälöissä ympäri Eurooppaa. SugarBearHair on kasviperäinen lisäravinne, joka on kehitetty parantamaan hiustesi laatua. SugarBearHairin herkulliset nallekarkit sisältävät yhdistelmän vitamiineja, jotka ravitsevat hiuksiasi, jotta ne voivat kasvaa vahvoiksi, paksuiksi ja terveiksi. 

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski ja lukuisat muut vaikuttajat luottavat merkkiin ja suosittelevat SugarBearHairia faneilleen. SugarBearHair on tehnyt menestyksekkäästi töitä sosiaalisessa mediassa ja sitä seuraa nykyisin puoli miljoonaa ihmistä, joiden kanssa merkki kommunikoi päivittäin. 

SugarBearHair-nallejen mahtavista tuloksista on lukuisia esimerkkejä. Kokeile sinäkin! Ja lataa myös kuva Instagramiin! Selfie itsestäsi ja pienistä sinisistä nallekarkeista. SugarBearHair jakaa kaikki upeat kuvat, jotka julkaistaan Instagramissa.

3 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020