3 käyttäjäkuvat
ST. Tropez

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4

Perustuu 5 arvioon
1
0
0
1
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

ST. Tropez
Self Tan Purity Bronzing Water Mousse 200 ml

5 Arvosana
48,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Saat luonnollisen raikkaan, kullanruskean hohteen vesipohjaisella ja trooppisen tuoksuisella Self Tan Purity Bronzing Water Mousse -tuotteella. Se sisältää piristävää vihreän mandariinin vettä ja trooppista hibiskuksenkukkauutetta, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Vaahto sisältää myös Pentavitinia, joka antaa pitkäkestoisen kosteutuksen. Vaahdossa on ihastuttava trooppinen tuoksu, jossa ei erotu itseruskettavan tuotteen hajua. Saat täydellisen kullanruskean sävyn 4-8 tunnissa.

Käyttö:

Parhaan tuloksen saamiseksi levitä valkoinen vaahto levityskintaan avulla ylöspäin suuntautuvin, pyörivin liikkein. Varmista, että tuotetta tulee kaikkialle. Levitä ylimääräinen vaahto levityskintaasta käsiin ja jalkoihin. Odota, että iho on kosketuskuiva ennen pukeutumista. Vaahtoa ei tarvitse huuhdella pois. Ei saa säilyttää yli 30 °C:n lämpötilassa. Ei sisällä aurinkosuojaa.

Vegan friendly & cruelty free.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

60,83 €
69,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020