Smith & Cult

Smith & Cult on vertaansa vailla oleva merkki, jonka kauniit ja modernit pakkaukset ja upeat koostumukset ovat saaneet aikaan uuden trendin. Kynsilakoissa on ohut sivellin, minkä ansiosta ne on helppo levittää ja niiden koostumus antaa kauniin ja kiiltävän lopputuloksen, eli ne ovat voittajan valinta. Smith & Cult -kynsilakoissa on 8 Free -koostumus, mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä dietyyliftalaattia, tolueenia, formaldehydiä, formaldehydi-hartsia, kamferia, ksyleeniä, etyylitosyyliamidia tai trifenyylifosfaattia.

Smith & Cultin perustaja on kauneusalan veteraani Dineh Mohajer, jonka aikaisempiin menestystarinoihin kuuluu Hard Candy. Kaikilla kokoelman sävyillä on tarkkaan harkittu nimi ja jokainen väri erottuu joukosta. Voit valita mielialaasi sopivan värin joko suloisista sävyistä tai rohkeammista vaihtoehdoista. Smith & Cult edustaa kahta erilaista puolta; ”Smith” hyvää ja ”Cult” särmikästä.

68 tuotetta
68 tuotetta
    Näytä kaikki

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020