Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Sisley
L'integral Eye And Lip 15 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
175,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €
Elämäntyyli, päivittäinen stressi, liiallinen auringonotto… nämä käyttäytymistekijät jättävät jälkensä silmänympärysihoon, joka on kasvojen herkin alue.
Sisley tarjoaa kokonaisvaltaisen vastauksen torjumalla näkyviä merkkejä, jotka liittyvät 3 ikääntymistyyppiin: geneettinen ja ympäristön aiheuttama ikääntyminen sekä henkilökohtaisen elämäntyylin aiheuttama ihon ikääntyminen.

RYPPYJÄ TORJUVA JA KIINTEYTTÄVÄ VAIKUTUS
Silkkialbitsia- ja laakerikasviuutteet yhdistettyinä hiivan ja soijan proteiiniyhdisteisiin auttavat antamaan energiaa silmänympärysiholle ja vähentämään ryppyjä ja juonteita katseen raikastamiseksi ja nuorentamiseksi.
Soijan peptidiuuttetta sisältävä hoitotuote kiinteyttää yläluomia katseen avaamiseksi ja suurentamiseksi.
Huulen yläpuolen pystytason rypyt silottuvat. Huulen yläpuolella näkyy erityisen selkeästi käyttäytymistekijöiden vaikutus (tupakointi, aurinko,...).

TURVOTUSTA JA TUMMIA SILMÄNALUSIA TORJUVA VAIKUTUS
Kasvipohjaisten aktiiviaineiden yhdistelmä, kuten atlassetrin ja hapatetun granaattiomenan uutteet, auttaa kirkastamaan sinisen ja ruskean sävyisiä tummia silmänalusia: katse on selkeästi kirkkaampi. Passionhedelmän uute auttaa vähentämään silmänalusten turvotusta.

Välittömät (kosteuttaminen, levännyt ja kirkkaampi katse) ja pitkävaikutteiset (selkeästi silottuneet juonteet, kiinteä iho, tummien silmänalusten ja turvotuksen väheneminen, katseen avautuminen) tulokset.

Sietokyky testattu oftalmologisessa ja dermatologisessa valvonnassa. Ei sisällä eteerisiä öljyjä. Sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

15 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020