Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 3 arvioon
0
0
0
2
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Sebastian Professional
Twisted Curl Elastic Paket

3 Arvosana
37,90 €Suos. hinta 57,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Sebastian Twisted Curl Elastic Shampoo

Sisältää Flexi Alg Complex -uutetta. Pesee hellävaraisesti ja kosteuttaa jokaikistä hiussuortuvaa tehden niistä joustavat ja helposti muotoiltavat.

Käyttö:

Levitä tuotetta märkiin hiuksiin. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti. Toista tarvittaessa. Tekee kiharoista vahvemmat ja kestävämmät.

250 ml

Sebastian Twisted Curl Elastic Conditioner

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu hoitoaine, joka sisältää Flexi Alg Complex -uutetta. Kosteuttaa ja tekee kiharoista joustavat , helpommin muotoiltavat, liikkuvat ja saa ne pysymään koko päivän.

Käyttö:

Käytä Twisted Curl Cleanserin jälkeen. Puristele ylimääräinen vesi pois hiuksista ja levitä tuotetta hiuksiin. Keskity latvoihin ja jaa tuotetta tasaisesti hiuksiin. Käytä päivittäin. Selvittävä, vahvistava ja uudistava.

250 ml

Sebastian Twisted Curl Elastic Mask

Antaa kiiltoa ja korostaa kiharoita latistamatta hiuksia tai tekemättä niistä jäykkiä. Flexi Alg™ Complex -yhdiste taistelee päivittäistä pörröisyyttä ja kuivuutta vastaan tehden hiuksista liikkuvat ja antaen niille luonnollista erottelua.

Käyttö:

Jaa tuotetta tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja puristele huolellisesti. Käytä diffuusoria tai anna kuivua itsekseen saadaksesi joustavuutta, erottelua ja pehmeää liikettä.

Erotellut kiharat.

145 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

70,40 €
57,64 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019