Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3

Perustuu 1 arvioon
0
0
1
0
0
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Sebastian Professional
Penetraitt Travelkit

1 Arvosana
7,90 €Suos. hinta 11,50 €30

Sebastian Penetraitt Shampoo

Sebastian Professionalin Penetraitt Shampoo on uskomattoman proteiinipitoinen shampoo, joka korjaa ja uudistaa hiusten voimaa, kimmoisuutta ja kiiltoa. Shampoo on täydellinen valinta kemiallisesti käsitellyille hiuksille, jotka ovat kärsineet ja kuluneet väri- ja muotoilutuotteiden käytöstä, ja jotka tarvitsevat elvytystä.

Käyttö:

  • Levitä shampoota kosteisiin hiuksiin.
  • Hiero ja vaahdota.
  • Huuhtele huolellisesti.
  • Saat parhaan mahdollisen lopputuloksen, kun viimeistelet käsittelyn Sebastian Professionalin Penetraitt Conditioner -hoitoaineella.
  • 50 ml

Sebastian Penetraitt Conditioner

Hyvät perustukset takaavat, että voit rauhassa nojautua taaksepäin. Että voit hengittää ulos ja unohtaa kaiken stressin. Hiusten perustukseksi sopii Penetraitt, joka on luotettava, vahvistava ja korjaava. Sen aktiiviset ainesosat tunkeutuvat hiukseen ja korjaavat vahinkoja minimoiden stressiä ja taaten todella vahvan ja silkinpehmeän tunteen. Se myös suojaa värjättyjä hiuksia.

Käyttö:

Puristele ylimääräinen vesi pois ja levitä tuotetta hiuksiin. Keskity latvoihin ja huuhtele huolellisesti. Sopii parhaiten käsiteltyihin hiuksiin.

50 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020